Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Megnézheted, hogy az agyad is olyan idős-e, mint a tested, vagy netán....
Az oldal kínai!!
Figyelemesen olvasd el az instrukciókat!
1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen.
2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1.
3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni (nullától növekvő sorrend kell), aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva.
Ez ismétlődik majd 10szer.
4. A végén megjelenik az agyad életkora.
Én megcsináltam, 35 éves vagyok!!!!
oké kicsit választok:-))))
KÖSZI:-))))))))
Gondoltam,hogy leírni nehéz,de lehet találok valamit a neten is. Van itt egy jó kis üzlet,majd bemegyek oda és megkérdezem,biztosan értenek hozzá.
Az enyém az első biztos nem fog díjat nyerni,esetleg itthon a fiúknál,de ez lesz a legnagyobb díj:-))))))
Én autodidakta módon, magamtól tanultam meg gobelint hímezni. Amikor az első képet a kezembe vettem, még azt sem tudtam, hová szúrom a tűt. Ez volt az Ásító inas tű gobelinen, ami azóta díjat is nyert:-)
Így leírni Rituskám nagyon nehéz lenne, mit hogyan kell csinálni. Ott a közeledben kellene keresned valakit, aki megmutatná a fogásokat. HA bemégy egy gobelinképeket árusító hímzőboltba, ott általában értenek hozzá.
Szia!Akkor Te biztos tudod,hogy én mit festek,mert ezt is lehet kreatív boltokban kapni:-))))
Gobelinezni én is szeretnék megtanulni,ez az egy amit nem tanultam meg nagymamámtól.Nehéz?
Örülök neki!:)Könyvből tanultam, mikor még osztályom volt nekik is megtanítottam, de itt a neten is találhatsz leírásokat, ha rákeresel a karkötőcsomózásra!
Láttam milyen ügyes vagy és sok türelmed van. Szépek a munkáis!:) A gobleinkészítés elég hosszú folyamat lehet!
Majd leírom a naplómba ma,hogy mit festek én,és azt vegyél,nagyon jó,és teljesen kikapcsol.Ma úgy érzem magam a tegnaphoz,mintha kicseréltek volna.
Már készülök vele karácsonyra,mindenkinek festek valami szépet,és örülnek,hogy ez a két kezem munkája:-)
Én kérek szépen karkötőt:-))))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?