Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Itt fúj a szél,esik az eső és hideg van.
Nagyon jól vagyok,nem szabad panaszkodni:-)))))))
Csak jókedvűen lányok:-)))))
:-)))
És ezt hogy csináltad ?? :-)
Küldesz ide is egy kis szép időt ? :-)
Szia !
Itt is :-((( Esik :-((((
Sziasztok :-)
Ismét itt :-)))
Sziasztok! Szép hétvégét Mindenkinek!
Itt borzasztó idő van.....
Most ittam egy adag hagymateát:-) Túl vagyunk az ebéden, húsleves volt főtthússal, és kolbászos paprikás krumpli, de azt én nem ettem. Viszont finomra sikerült a meggyes pite, a kávé mellé küldök neked is Alföldi papa!
Kellemes délutánt mindenkinek!
Sziasztok ,én most fogok ebédelni...meggyes pite az ebéd és borsóleves...aztán jövök vmikor du.remélem ti is lesztek itt v.a 70-eseknél....:)
Ilyen hidegben úgysem lehet mást csinálni...
Na csak egyenként akkor.
Ha másnak akarod küldeni akkor ugyanigy, csak nem a naplódba illeszted, hanem az üzenet küldéshez.
Ha máshol találsz és van kod akkor ugyan igy, megkeresed hogy hol irja a kodot és azt másolod ki.
Ha a lányod csinál képeslapot akkor azt fel kell tölteni egy olyan oldalra mint pl. azok ahonnan az én naplómban találsz képeket. Privibe megirom az oldal nevét. Feltölti oda és onnan ugyanúgy a kodot kimásolod.
Remélem érthető voltam, de különben nem vagyok a szavak embere, de azért csak remélem sikerül elmagyarázni.
ok.ez sikerül....
És ha másnak akarom küldeni a naplójába?
És ha találok képeket vhol.....máshol a neten és olyat szeretnék küldeni?
És ha a lányom csinál kép.lapot...és azt szeretném a naplómba tenni?
Nem baj ha ennyi mindent kérdtem?BOCSI..és örök hála:)
igen
Gyere a naplómba, kattint egy képre, előjön egy másik oldal. Ott van olyan hogy HTML cod. Arra kattints, utána jobb klikk és másolás.
Megnyitod a naplódat, ott a bejegyzés helyére kattintasz, utána jobb klikk és beilleszt. A végén. Mentés.
Próbáld meg.
Akkor nem unatkozol velük:)
Megkerestem hol van Rákóczifalva,fogalmam sem volt róla...
Köszi Kata. :)
Ez nagyon finom lett. :))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?