Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Le sem lehet írni,mit éltél át köztük.....ez amit leírtam csak kevés gondolat......
Én mindenféleképpen menni szeretnék,és menni is fogok......azt a kisfiút akiről írtam soha nem felejtem el.......
Szép lett a bejegyzés, hát megértelek =) Biztosan nagyon aranyosak voltak...
Mentek még, ugye?
Megyek olvasom a cikket:-))))
A naplómat Imola csinálta,tudod én ehhez béna vagyok:-)))))
Kiváncsi leszek a véleményedre,amit most beleírtam,teljesen meg vagyok hatódva:-(((((
Karácsonyi készülődés címmel írtam egy cikket, és az ahhoz kapcsolódó fórumon várom a karácsonyi recepteket, ötleteket:-)
A naplód gyönyörű lett, majd később visszanézek olvasni is:-)
Lemaradtam valamiről,légyszí írjátok meg,mihez kell hozzászólni,megyek én is:-)))
Mindjárt leírom a naplómba milyen élményben volt részem.
Te mondtad a múltkor, amikor körmöt csináltatni dugdostam a praclijaim, h megijedtél a kaparászástól =)))
Gondoltam, most szólok előre =P =)
Gratulálok a cikkedhez! Nagyon ügyesen leírtad a gondolatodat :-)
Nekem segítettél vele. Többet fogok a díszítéssel foglalkozni. Van is már tervem. Bevonom a gyerekeket is, mert jó hangulata lesz együtt készíteni az asztali díszt.
A főzés az mindíg könnyen megy.
Szia Anyu!
Örülök, hogy jó napod van, már megérdemelted =)
Sziasztok!
Most értem haza,felejthetetlen élményben volt részem:-)))és boldog vagyok.
Imola köszönöm a szép naplót amit készítettél nekem.
Remélem mindenki jól van?
Én is bejelöltem és mikor megjelent már sejtettem,hogy Te állsz mögötte pedig nem is láttam még a neved!
Olvasom és hozzászólok,írok ötleteket és reciket!
Megyek sütöm a fánkot!:-)))
Meg is van a cikk!
Bejelöltem kedvencnek, megyek és olvasom :-)
Siti, fóliázom a fejem... =DDD nem tudtam utánad kiabálni, hogy ha már vásárfiát akarsz hozni, akkor a szokásosat kérném: CSokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!
De nem baj, látom, olvasol a gondolataimban... =))) a mandulásat pedig én is imádom =))) majd átkaparászok érte a monitoron, csak oda a közelbe =)))
Megjöttem! Volt mit visszaolvasni, magamban helyre is tettem a dolgokat, de ennyi! örülök, hogy kezd a hangulat visszazökkenni a régi kerékvágásba. Látom főztök ezerrel, ezt már szeretem! Nálunk a mai menü borsóleves, párolt hal,krumplié scukkíni saláta tefölösen.
Estére pizzát sütök, lehet rá előre jelentkezni.
Anyám drága! Küldj légyszi egy kis lecsót!
Myrad, Ildi! Sajna még nem kaptam koronát, de elgondolkodtam már én is a sajátkezű gyártáson. Na meg azon is, hogy vajon hány osztálytárs anyukája töri még a fejét.(tegnapi naplóbejegyzésem) Viszont írtam egy új cikket, most jelent meg, a Karácsonyi készülődésről. szeretném, ha a fórum a mi a cikkhez tartozik, amolyan ötletfüzet lehetne. Írjatok ti is oda recepteket, díszítő ötleteket!!
Vásárfiának lányok kértek egy kis mandulás csokit? Ez az, aminek sajnos nem tudok ellenállni:-))
Viszont iszom a gyógyteát, és semmi panaszom nincs. De azért még kortyolgatom vagy két napig.
Tejföllel? Ilyet sem hallottam még =) biztos finom, szerintem egyszer megkóstolom =)
Párom múltkor a borsólevest ette tejföllel... =)))
Húúúúúúúúú, én is úgy eszem =))
Kenyérrel csak akkor, ha tojást ütök rá, de amúgy galuskával is finom =))) kicsi koromban úgy ettük =)
Ühüm... hmmm... mert én is akartam venni, de már arany árában van mindkettő =((
Mióta nincs kertünk, igen ritkán eszek lecsót, pedig nagyon szeretem =( Na de majd! =)
Én is nemrég főztem...
Technikai kérdés: vetted a lecsóhoz a zöldségeket, vagy kertiek?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?