Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Ja, és itt szeretném megjegyezni, nem hoztam senkit, azt hiszem, elég felnőtt mindenki ahhoz, hogy eldöntse, mit szeretne csinálni...
És lehetek az aktuális paraszt, mára már úgyis mindegy...
Nem tudom, azért nem értettem, mert itt mindenki mindenkivel jól megvan... és nem "spec" veled akartam kedves lenni, hanem "spec ÉN" akartam kedves lenni, mert ettől még mással lehettek összetűzéseid, de nem értem, ezért miért én kapok, vagy a többiek, mert szerintem akár caravell, akár más is kellemetlenül érezheti magát az ilyen megszólalásaid miatt...
Ha csak pár ember miatt jöttél vissza, akkor miért nem írtál nekik privit?
Egyrészt nem hozta senki... másrészt... nem hiszem, h pl. én vagy bárki más ártottunk neked itt bármit is, gondolok itt a többi később érkezettre...
Nem értem, miért vagyunk mi alábbvalóak, csak azért, mert később jöttünk...
Arról nem is beszélve, hogy én spec még igyekeztem veled barátságos is lenni, amire mit kaptam?
"Hát peched van, mert elmegyek, szóval maradsz egyedül"
Nem tudom... akkor kinek a viselkedése minősíthetetlen?
off!
muu!
csitt csatt! (jaj a pohár!)
muu!
ON!
Akinek szól tudja mi volt ez a többiektől bocsi!
Boldog névnapot!!!
Utólag is=)
Roli tavaly szülinapjára kapta a Legot, mert választani kellett, hogy Legot, vagy Thomaszos játékot kap, és a Legot választottuk, de azóta mindennapi elfoglaltsága és nagyon ötletes dolgokat készít belőle.
Köszi a puszit átadom neki.
Szia!
Rég láttalak =) Hogy vagy?
Áh, három hónap, mire felépül, hogy újra járni tud, és lehet még legalább egy évig nem tudja majd erőltetni... van ilyen...
Most egyelőre lehet, hogy Pestre járok majd párosra vasárnaponként, ami persze páromnak nem tetszik, de az előnye az lenne, hogy az egy haladó csoport, mint kiderült, tehát oltári nagyot fejlődnék... ennyivel is közelebb lennék a versenyszezonhoz... a pár meg majd jön... valahonnan... majd... =)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?