Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Jo reggelt!
Van itt valaki egy reggeli tejeskavera?
Van még abból a kávéból amit emlegettetek???
Azt hiszem rámférne,olyan mintha kicsavartak volna:(
Nagyon meleg is van:(
Én ma nem főzök,van tegnapról:)
Sziasztok! A derekam addíg jó, míg rajta van a tapasz. Így déllután visszaaraszolok a dokinőmhöz, hogy valami izomlazítót is írjon mostmár fel. Persze a női problémák is ilyenkor jönnek, nehogy egyszerű legyen az élet:-)
Mit főzöl Alföldi papa? Nálunk borsófőzelék és sült csirkecomb lesz az ebéd.
Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok?
Siti a derekad javul??
Sziasztok!
kellemes napot és sikeres hetet kivánok mindenkinek!
Tejszinhabos kávé postázva van mindenkinek. :))
A tegnap megvolt a búcsúztató önnepség az óviban, nagyon jól sikerült, és boldog vagyok, mert Rolikám ilyen rövid idő alatt visszailleszkedett az oviba, és rengeteget tanult két hónap alatt, nem is látszott az a másfél év ami kimaradt az oviból. Nagyon nagyon boldog vagyok. :)
Kenegetem szorgalmasan, és most van rajta egy gyógyszeres tapasz is.
Kávézunk egyet? Egy kavarósat most én is szivesen innék...
VAn egy kicsi maszírozó gépünk, Ricsi azzal lazítgatta tegnap este. Bár látta orvos is, azt mondta, ez kötegelt izom húzódás, szerintem az ideg is be van csípődve. De remélem lassan javulni fog.
Én is szoktam próbálkozni a naplóm szépítésével, néha kell a változatosság!:-)
Koszonom :-) Most probalgatom...
Es egy masszirozas nem segitene?
Sajna nem nagyon, mert ez a flektor csak fájdalmat csillapít, de nem oldja agörcsöt.
Tetszik a naplófejléced, aranyos!:-)
Kellemes szép napot kivánok mindenkinek!
Nagy főzésben vagyok, fele már megvan, most akarom megsütni a finom husikát, de előtte kicsit bekukkantottam ide.
Ma délután lesz Rolikámnak az előadása, búcsuznak az ovitól. Nagy az izgalom, de remélem minden szép lesz majd.
Mindenkinek nagyon kellemes vasárnapot kivánok. Puszika.
Röppentettem mindenkinek egy finom kávét. :))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)