Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek! Itt is süt a napocska, de nagyon hideg van, pedíg a kertben akartam szétnézni.
Nalunk gyonyoruen sut a nap. Nagyon szep ido van, es meleg is :)
Nálunk is süt, de nagyon fúj a szél, és hideg van.
nálunk süt a nap hideg van kinn de reméljük melegedni fog gyorsan szép az ablakon keresztül...
Jó reggelt, mindenkinek. Nálatok jó idő van István?
második kávénál tartunk tegnap nézelődni voltunk a boltokban kinéztük mi mindent kell hamarosan lecserélnünk.. mosogép,hütő, tv , leptop de még a kocsikat is kutatta szemünk mert annak is idén esedékessé válik a cseréje... ma egyedül főzők valami jót ...elkezdjük a kinti dolgok összeállitását... mert most már talán engedi az idő... és ugy el vannak rakva a dolgaink hogy meg se találjuk...
VAn cseppekben is, és gyerekeknek is adható immunerősítőként.
Jól hangzik, majd kipróbálom!
Az a neve: ECHINACEA
A bíbor kasvirág virágzás kezdetén gyűjtött, kíméletesen szárított, virágos, leveles hajtásvége.
Magyar termék. Nincs különösen íze. Natúr iszom. Nem tettem bele semmit. Azt mondta a teaboltos, hogy az immunrendszert erősíti :-) Csak 350 forint volt a 20 filter.
Ezt érdemes kipróbálni, tényleg nagyon finom!!!
Csináltam egy immunerősítő teát. Délután már nem fogok kávézni.
Most vettem észre, hogy az adatlapunkon is megjelent az aróhirdetés link. Onnan is meglehet nézni, hogy a nicktársaink mit árulnak :-)
Biztos vagyok benne, hogy lesz megrendelésed! :-)))
Szerintem is jó dolog, imádok így nézelődni. Remélem más is, és megakad a szeme a láncokon és gyorsan rendel is belőlük:-))
Azt a kavarósat már én is meg szeretném kóstolni:-)Most egy kis mandulás étcsokit kaptam, kértek belőle?
Szia tesókám! Most néztám át az új hirdetéseket. Jó ötletnek tartom. Láttam a láncodat :-)
Nálunk most kezdett el szakadni a hó! :-(((
nem szeretem igazából maradok a kávé mellett itt is van mellettem egy nagy tálnyi de sose iszom hagyom a gyerekeknek én maradok a hagyományos omniánál...
Szólhattál volna hamarabb, mert én is pont most végeztem...
Kaptam egy N..cafe 3in1-bn gold mintát, azt iszom. Nagyon finom!!!
igyunk egy kávét elmosogattam...
rántott tonhal rizs mindenféle zöldséggelborsó kukorica répa stb.. kompottal..cseresznye öszibarack körte egybeborítva...s egy ki hejhó hozzá kész...az ebéd... de igazábol majd 11 körül kezdek hozzá sőt kicsit késöbb hogy friss legyen...
Édes Anuszim! Köszike, jól vagyunk mind. Illetve, Ricsinek az arcára tegnap rácsapott a forró olaj, három kétforintos nagyságú égése lett, de hála a fagyasztott borós hűtésnek, a körömvirág kenőcsnek és egy német égésre való krémnek, csak egy-egy halványabb piros folt látszik. Remélem az is elmúlik majd szegénynek.Délután vendégségbe megyünk, most meg főzöm ezerrel após hétvégi menüjét:-)
Szia Drága HUGICÁM!!!!A kis BARÁTOM jól van, és TE?
jobbulást kívánok a kis drágának!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon rossz most neki, küldök gyógypuszikat, add át neki!!!
Sziasztok! Valahogy már engem sem tud jókedvre deríteni a hó...napsütést és tavaszt akarok!!!
Én már nem örülök a hóesésnek, nálunk is esett tegnap, Hózápor-napsütés-eső-hózápor-napsütés...
Vigyázz magatokra!
Igen, már régóta egyedül jár. Kb. 300-400 méterre van a suli.
Most éppen nagyon örül, mert nagy pelyhekben esik a hó!!!
További ajánlott fórumok: