Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Presszóban:
- Kaphatnék még pár kockacukrot a feketémbe?
- Hiszen már kétszer is beletett három darabot!
- Igen, de mindig elolvadt.
Szép jó reggelt, akkor már nem kanalazom a nyakadba a kávét. Jó, hogy itt vagy.
Jól aludtál? :))
- Pincér, hozzon nekem egy jó erős kávét!
- Igen, uram. Hány cukorral?
- Ha tényleg jó a kávé, akkor eggyel iszom.
- Igenis, egy kávé négy cukorral!
Egy fiatal pár összeházasodik, és az esküvő után beköltöznek első saját otthonukba. Az ifjú férj azt kéri a feleségétől, hogy hadd legyen egy saját fiókja, ahová az asszony nem fog benézni. A feleség megígéri, hogy így lesz, és harminc éven át be is tartja az ígéretét. Egy napon azonban a fiókot félig nyitva találja, és belenéz. Talál benne három golflabdát és 1000 Dollárt. Amikor hazajön a férj, az asszony kérdőre vonja. A férj így válaszol:
- Tudod, valahányszor megcsaltalak, betettem a fiókba egy golfalbdát.
" Harminc év alatt csak háromszor, ez nem is olyan rossz." - gondolja az asszony.
- Na és az 1000 Dollár?
- Mikor kigyűlt egy tucat golflabdám, eladtam.
Házaspár megegyezik, ha megcsalják egymást, egy dobozba betesznek egy-egy rizs-szemet. Az aranylakodalmon finom vacsi, desszert. Mama kérdezi: Papa, megcsaltál?
-Sajnálom, már megbántam, de kétszer igen. -Csúnya dolog, rád áldoztam a fiatalságomat ,stb,stb. És Te, mama?
-Hülye! Mit gondolsz, miből volt a rizskoch?
Dezső egy nap azzal a hírrel tért haza egy orvosi vizsgálatból Adélhoz, a feleségéhez, hogy az orvosa szerint már csak 24 óra van hátra az életéből.
Letörölgette felesége arcáról a könnyeket, majd megkérte, szeretkezzenek. A nő természetesen nem tiltakozott, és szenvedélyes szex kerekedett. Hat órával később aztán Dezső újra odament az asszonykájához, és így szólt
hozzá:
- Kedvesem, most már csak 18 óra van hátra az életemből.
Szeretkezhetnénk újra? Adél nem mondott nemet, és újra vad szex következett.
Kicsit később, mikor Dezső épp lefekvéshez készülődött, ráébredt, hogy már csak 8 órája van hátra az életéből. Gyengéden megböködte Adél vállát, és azt
mondta:
- Drágám? Kérlek! Csak még egyszer utoljára, mielőtt meghalnék!
Adél belement, majd az aktus után a másik oldalára fordult és elaludt. Dezső fejében azonban egyre csak ketyegett az óra, tikk-takk, tikk-takk, és addig-addig forgolódott álmatlanul, míg végül már csak 4 óra volt hátra az életéből. Szelíden megkocogtatta felesége vállát, hogy felébressze.
- Kicsim, már csak négy órám maradt! Nem lehetne...?
Felesége hirtelen felült, felé fordult, és így szólt:
- Na ide hallgass, Dezső! NEKEM holnap reggel fel kell kelnem!
NEKED nem!!!
Folyik az esketési szertartás. A vőlegény egyszercsak halálsápadtan a pap szavába vág:
-Plébános úr, hogy tetszett mondani, mennyi időre?!
Akkor küldhetem a reggeli finomságokat?
Képzeljétek a tegnap voltunk nagy bevásárláson és találtam finom kávét, esspresso (igazi olasz) kávét, már az este fél tizkor főztem is egy adagot, mert már nagyon kívántuk, aztán nem aludtunk el csak fél négykor. Most ebből szeretnék küldeni nektek, de természetesen Tanárnéninek 3 az 1-ben, mert ő azt szereti, cappuccinot, és persze a finom fagyit. Ablakokat kinyitni.
A vicc sem marad el.:)))
Szép, jó reggelt mindenkinek, és sikeres hetet kivánok.
Nagyon jó volt a termelés a tegnap, jó volt a hangulat, alig győzöm vissza olvasni.
Jók a viccek, és köszönöm a fagyit is, nagyon finom volt, cserébe küldök ma én is.
Sziasztok!
Kicsit eltűnök mostanság,talán észrevettétek.Most is csak kukucs :)
Apucink nem dolgozik péntek óta,így együtt vagyunk,csavargunk,gyerekek szünetelnek már,és szerdán mi is indulunk nyaralni.
Kati!Megkaptam,köszi szépen,majd meghálálom :)) Még azt se tudom,mikor tudok nekiállni...
Picidnek jobbulást!!
Remélem mindenki jól van!
Ha tudok,jövök.Puszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)