Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia Geva!
Bocs, hogy későn köszöntelek!
Hogy van a fejed?
De hülye vagyok!!!!!!!!
Hát nekem chronkius pyelonephritisem van(vesemedence gyull.) A méregtelenítés miatt van hányingerem! Az aloe teával is így jártam, de attól már megszűnt! Szóval kitartok!
Ezt pedig a Tanárnéninek
A ginseng és Zöld tea levelek segítségével erősíthetjük immunrendszerünket, fokozhatjuk teljesítőképességünket. Energiával tölthetjük fel szervezetünket.
Ezt másoltam neked Kati
ZÖLD TEA
A keletiek csodaitala rák és szívbetegségek elleni vegyületeket, vitaminokat, ásványi sókat, fluoridot tartalmaz. A zöld tea rendszeres fogyasztása több krónikus betegség kialakulását megelőzheti. Többek között olyan vegyületeket tartalmaz, melyek csökkentik a rák bizonyos fajtáinak és az érrendszert érintő megbetegedések esélyét.
Hatóanyagai: polifenolok, vitaminok és ásványi sók, fluorid
Hatásai
- Szellemi serkentő: aki szellemi teljesítőképességét szeretné növelni, illetve fáradtságérzetét csökkenteni, nyugodtan ihatja tea formájában is. A benne található koffein csak fokozatosan szívódik fel a bélben, míg a kávénál ez lökésszerűen történik meg a gyomorban, erős szívdobogást és ingerlékenységet idézve elő
- Daganatgátló: Japánban és Kínában, de az USA-ban is egyre több kísérletet végeznek a zöld teának a rák megelőzésében játszott szerepével kapcsolatban. Kínában bebizonyosodott, hogy azok a férfiak és nők, akik hetente legalább egyszer isznak teát, kevesebb eséllyel betegednek meg végbél-, hasnyálmirigy- és vastagbéldaganatban, illetve a betegség esetleges kialakulása során lelassul a rákos sejtek burjánzása
- Érvédő: a verőerekben kialakuló érszűkület első fázisa az LDL-koleszterin szerkezetének átalakulása, melynek következményei a szív- és érrendszeri panaszok megjelenése. A zöld tea polifenoljainak antioxidáns hatása gátolja ezt a folyamatot, azaz keringési problémáink megelőzésében is jelentős szerepet tölthet be. Ahhoz azonban, hogy a polifenolok ki tudják fejteni jótékony hatásukat, napi minimum 240-320 mg elfogyasztása szükséges
- Fogvédő: fluoridtartalmának köszönhetően a fogszuvasodás megelőzésében is fontos szerepet játszhat - természetesen cukor nélkül fogyasztva
- Serkenti a zsírbontást: zsíroldó hatását francia klinikai vizsgálatok is igazolták – napi háromszor egy csésze zöld tea a főétkezések után havonta minimum egy-két kilogramm súlycsökkenéssel jár
:))) Nem vagyok, zöld tea szakértő. a ginzengről olvastam többet, de azért nem mondhatom, hogy szakértője vagyok.:)))
Nem tudom miért lehet a hányinger.
Sziasztok!
Imola nagyon jók a viccek!
Köszi a kávét!
Egy nap diktálás közben a titkárnő észrevette, hogy a főnöke nadrágjának cipzárja lecsúszott. Mikor kiment a
szobából, még visszaszólt:
- Főnök úr, nyitva a barakk ajtó!
A főnök először nem vette a lapot, de később rájött, hogy a cipzárjáról volt szó. Úgy gondolta, viccesre veszi a
figurát, és behívta a titkárnőt az irodájába.
- Kisasszony! Amikor reggel észrevette, hogy nyitva a barakk ajtó, látta a kommandóst is?
- Sajnos nem, uram - válaszolja a titkárnő. Én csak egy szegény hadirokkantat láttam, ahogy két homokzsákon
üldögélt.
Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza... Mit tegyek, nincs valami ötleted?
- Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.
- Rendben, kipróbálom...
Legközelebb mikor találkoznak, megkérdi a másik:
- Nos, bevált a tervem?
- Hát, csak részben...
- Hogyhogy részben?
- Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ruháimat az ajtón, az becsukódott, ám ekkor hirtelen bemondta egy hang: "Deák tér következik..."
Szép, jó reggelt, csodás napot.
Ma péntek 13, remélem senkinek nem lesz rossz napja, és ezért megelőlegezem a finom reggeli kávéval, cappuccinoval, és zöld teával. Na meg a jó viccel.
Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.
Szívesen!
Jó éjt!
Köszike !
Te egy tündér vagy !
És az extracsokit is , és a kávét is köszike :-))
Szép álmokat !
Elküldtem priviben!
Még a Neten meg kellett néznem vaamit lefekvés előtt, így még benéztem!
Valaki elküldené nekem priviben annak a rádiónak a nevét-címét amit annyira emlegettek ? :-))))
Köszike :-)))))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?