Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hoxa Kávézó fórum

Hoxa Kávézó (beszélgetés)

2684. hpkati (válaszként erre: 2682. - Imolaviola)
2008. jún. 13. 08:28
Igen, meg még a kávéd is hatott!
2008. jún. 13. 08:27
Látod Geva, de szemtelen vagyok, és sem köszöntem neked, de keresgélek itt a neten. :)))
2682. imolaviola (válaszként erre: 2678. - Hpkati)
2008. jún. 13. 08:27
Na hát akkor, csak használt a szöveg, amit bemásoltam:))
2681. hpkati (válaszként erre: 2680. - Eb19d2815e)
2008. jún. 13. 08:25
Igen, köszi kipróbálom! Egy kanállal kérem cukor nélkül!
2008. jún. 13. 08:25
Annyi jót írt Imola a zöld teáról, hogy csinálok is, nekem aloés van! Kér valaki?
2679. hpkati (válaszként erre: 2672. - Eb19d2815e)
2008. jún. 13. 08:24

Szia Geva!

Bocs, hogy későn köszöntelek!

Hogy van a fejed?

2678. hpkati
2008. jún. 13. 08:23

De hülye vagyok!!!!!!!!

Hát nekem chronkius pyelonephritisem van(vesemedence gyull.) A méregtelenítés miatt van hányingerem! Az aloe teával is így jártam, de attól már megszűnt! Szóval kitartok!

2677. imolaviola (válaszként erre: 2675. - Hpkati)
2008. jún. 13. 08:22
Köszi. :)))
2008. jún. 13. 08:22

Ezt pedig a Tanárnéninek

A ginseng és Zöld tea levelek segítségével erősíthetjük immunrendszerünket, fokozhatjuk teljesítőképességünket. Energiával tölthetjük fel szervezetünket.

2675. hpkati (válaszként erre: 2673. - Imolaviola)
2008. jún. 13. 08:21
Köszi, drága vagy!
2008. jún. 13. 08:20
A zöld tea több olyan vegyületet tartalmaz, amely hatékony védelmet nyújthat egyes rákos megbetegedések és a koszorúér-betegség ellen. Kísérletekkel bizonyított a fertőzések elleni és az életkort meghosszabbító hatása is. Erős antioxidáns hatását polifenoljainak köszönheti. Fogyasztása csökkenti a magas koleszterin szintet és a vérnyomást, valamint az agyvérzés és az infarktus veszélyét. A méreg és salakanyagok kiürítésével segíti az emésztést. Sejtvédő antioxidánsai révén pedig védi a bőrt a gyors öregedés ellen, serkenti a hámregenerálódást. Nem utolsó sorban a tartalmas étkezés után elfogyasztott forró zöld tea fogyasztó zsíroldó hatású.
2008. jún. 13. 08:17

Ezt másoltam neked Kati

ZÖLD TEA

A keletiek csodaitala rák és szívbetegségek elleni vegyületeket, vitaminokat, ásványi sókat, fluoridot tartalmaz. A zöld tea rendszeres fogyasztása több krónikus betegség kialakulását megelőzheti. Többek között olyan vegyületeket tartalmaz, melyek csökkentik a rák bizonyos fajtáinak és az érrendszert érintő megbetegedések esélyét.

Hatóanyagai: polifenolok, vitaminok és ásványi sók, fluorid

Hatásai

- Szellemi serkentő: aki szellemi teljesítőképességét szeretné növelni, illetve fáradtságérzetét csökkenteni, nyugodtan ihatja tea formájában is. A benne található koffein csak fokozatosan szívódik fel a bélben, míg a kávénál ez lökésszerűen történik meg a gyomorban, erős szívdobogást és ingerlékenységet idézve elő

- Daganatgátló: Japánban és Kínában, de az USA-ban is egyre több kísérletet végeznek a zöld teának a rák megelőzésében játszott szerepével kapcsolatban. Kínában bebizonyosodott, hogy azok a férfiak és nők, akik hetente legalább egyszer isznak teát, kevesebb eséllyel betegednek meg végbél-, hasnyálmirigy- és vastagbéldaganatban, illetve a betegség esetleges kialakulása során lelassul a rákos sejtek burjánzása

- Érvédő: a verőerekben kialakuló érszűkület első fázisa az LDL-koleszterin szerkezetének átalakulása, melynek következményei a szív- és érrendszeri panaszok megjelenése. A zöld tea polifenoljainak antioxidáns hatása gátolja ezt a folyamatot, azaz keringési problémáink megelőzésében is jelentős szerepet tölthet be. Ahhoz azonban, hogy a polifenolok ki tudják fejteni jótékony hatásukat, napi minimum 240-320 mg elfogyasztása szükséges

- Fogvédő: fluoridtartalmának köszönhetően a fogszuvasodás megelőzésében is fontos szerepet játszhat - természetesen cukor nélkül fogyasztva

- Serkenti a zsírbontást: zsíroldó hatását francia klinikai vizsgálatok is igazolták – napi háromszor egy csésze zöld tea a főétkezések után havonta minimum egy-két kilogramm súlycsökkenéssel jár

2008. jún. 13. 08:16
Szép jó reggelt lányok! Tegnap nem nagyon tudtam kávézni Veletek, sajnos. Egy csomó dolgot kellett intézni. Kati! Köszi a kávét sütivel (!!!) és a migrénrénes viccet! :))) Csak azt nem tudom, nálam ezt hogyan kellene alkalmazni.:) Imola! Köszi a reggeli kávét meg a vicceket! :)))
2671. hpkati
2008. jún. 13. 08:06
Pedig benned bíztam egész éjszaka! Alig vártam a reggelt, biztos voltam benne, te majd mondasz valami okosat! Pedig nagyon szeretném a teát!
2670. imolaviola (válaszként erre: 2669. - Hpkati)
2008. jún. 13. 08:03

:))) Nem vagyok, zöld tea szakértő. a ginzengről olvastam többet, de azért nem mondhatom, hogy szakértője vagyok.:)))

Nem tudom miért lehet a hányinger.

2669. hpkati
2008. jún. 13. 07:56
Imola! Te kis zöldtea szakértő! Miért van az, hogy a zöld tea után mindig borzalams hányingerem van! Próbáltam már többfélét, de mindegyik után ezt tapasztalom!
2668. hpkati
2008. jún. 13. 07:52

Sziasztok!

Imola nagyon jók a viccek!

Köszi a kávét!

2008. jún. 13. 07:11
megyek ma az utolso nap melomra...evzaro...sokat ne irjatok hogy ne kelljen fel orat visszaolvassak:P kellemes napot mindenkinek, legyetek rosszak...tay-tay
2008. jún. 13. 07:10
mivelhogy konnyu katit tancba vinni ha o is akarja, nem haboztam sokat es elfogadtam a meghivast......ugyhogy halasztodik mara a kezdet.....ott van 76ezer kg csoki amit anyu kuldott olaszbol de 2 napja arra fele se mentem....ugyhogy csak osszejon valahogy...kikuldom nektek az osszes csokit...kapkodjatok...koszi kati a hot-dog ot de az en kicsi kutyam elkapta mivel en epp vacsorazni voltam mikor kuldted....de nem is baj...azert koszi:D:D:D
2008. jún. 13. 07:08
csajok a tegnap ugy nekifutottam a fogyokuramnak hogy majd elestem......aztan hazajott a parom es mit gondoltok mit csinalt????meghivott vacsorazni egy kozepkori vendeglobe amelyik persze a kedvenceink koze tartozik...:((((
2008. jún. 13. 07:07
=)))))))))nagyon jo, jo reggelt mindenkinek, megkaptam a kavet s a teat is, koszi szepen
2008. jún. 13. 06:33

Egy nap diktálás közben a titkárnő észrevette, hogy a főnöke nadrágjának cipzárja lecsúszott. Mikor kiment a

szobából, még visszaszólt:

- Főnök úr, nyitva a barakk ajtó!

A főnök először nem vette a lapot, de később rájött, hogy a cipzárjáról volt szó. Úgy gondolta, viccesre veszi a

figurát, és behívta a titkárnőt az irodájába.

- Kisasszony! Amikor reggel észrevette, hogy nyitva a barakk ajtó, látta a kommandóst is?

- Sajnos nem, uram - válaszolja a titkárnő. Én csak egy szegény hadirokkantat láttam, ahogy két homokzsákon

üldögélt.

2008. jún. 13. 06:31

Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza... Mit tegyek, nincs valami ötleted?

- Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.

- Rendben, kipróbálom...

Legközelebb mikor találkoznak, megkérdi a másik:

- Nos, bevált a tervem?

- Hát, csak részben...

- Hogyhogy részben?

- Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ruháimat az ajtón, az becsukódott, ám ekkor hirtelen bemondta egy hang: "Deák tér következik..."

2008. jún. 13. 06:30

Szép, jó reggelt, csodás napot.

Ma péntek 13, remélem senkinek nem lesz rossz napja, és ezért megelőlegezem a finom reggeli kávéval, cappuccinoval, és zöld teával. Na meg a jó viccel.

Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?

- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.

- Farkaspóz? Hát az meg milyen?

- Ül a lyuk mellett és vonyít.

2660. hpkati (válaszként erre: 2659. - 441e85ce7b)
2008. jún. 12. 20:01

Szívesen!

Jó éjt!

2659. 441e85ce7b (válaszként erre: 2658. - Hpkati)
2008. jún. 12. 19:58

Köszike !

Te egy tündér vagy !

És az extracsokit is , és a kávét is köszike :-))

Szép álmokat !

2658. hpkati (válaszként erre: 2656. - 441e85ce7b)
2008. jún. 12. 19:48

Elküldtem priviben!

Még a Neten meg kellett néznem vaamit lefekvés előtt, így még benéztem!

2657. 441e85ce7b (válaszként erre: 2626. - Tanárnéni)
2008. jún. 12. 19:23
:-))))
2008. jún. 12. 19:21

Valaki elküldené nekem priviben annak a rádiónak a nevét-címét amit annyira emlegettek ? :-))))

Köszike :-)))))

2655. 441e85ce7b (válaszként erre: 2653. - Hpkati)
2008. jún. 12. 19:20
Megtaláltam a hot-dog-ot :-))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook