Hoxa Kávézó (beszélgetés)
:-(((
Az nem lehet , hogy anyukád ma is ott aludjon nálatok ?? És akkor ma sikerülne .
Szorítok , hogy minél hamarabb összejöjjön :-)))
Sziaaaaaaaa !!!!
Már nagyon, nagyon , nagyon ....nagyon hiányoztál !!
Halihóóó !! itt vagyok :-))
már nem alszom :-)))
éppen a déli kávét késve a 2 órásit pedig korábban iszom :-)))
Sziasztok Lányok! Kati, Tanárnéni, Imola, Tilli, Móni és Mindenki, aki ide látogatott, míg távol voltam. Most már be tudok kukkantani, mert itt van net. Most egy csomó házimunka feltörlódott, miután a férjem meglátogatta Imolát :)))! Próbált segíteni a mosásban a férjem (aranyos Tőle), bár ne tette volna, mert egy piros poló összefogott mindent, meg nagyon gyűrött minden, szalad a lakás. Biztos Veletek is történt egy csomó érdekes!... Sajnos ennyi hozzászólást nem tudok visszaolvasni. Kati! Remélem az éjszakai fürdőzés minél hamarabb összejön és nem kell két évet várni! Optimizmus! De ezt én mondjam Neked?!
Szép napot Nektek!!!
Halihóóóó, sehol senki?
Tilli, még mindig alszol?
Tanárnéni megolvad a torta?
Olyan nagyon szerencsés ember vagyok!!!!
Tegnap 2 év után elmentünk a párommal kettesben éjszakai fürdőbe! Gondoltuk most 20-24-ig kirúgunk a hámból! Dávidkámra, mióta megszületett, nem vigyázott senki még egy 1/2 órára sem! Anyukám itt aludt nálunk, lefektette a gyerekeket, mi összekészültünk, elmentünk. Mikor odaértünk derült ki, hogy minden este nyitva van 20-24-ig, csak HÉTFŐN VAN ZÁRVA!!!!!!!!
És miért vagyok szerencsés? Itt a két gyönyörű gyerekem, meg a drága férjem, akik megvígasztaltak! Újabb 2 év múlva, ismét megpróbáljuk!
Tanárnéni!
Jok a vicceid!Én is vásárhelyi vagyok,sok vicc van a tarsolyomban!
A cigányné elmegy a dokihoz:
-dr.úr mondjon nekem olyan poziciot ahol nekem is jó,nemxsak az uramnak.
-hát feküdj a hátadra!
-nem jó,mert fulladok!
akkor a hasadra4
nem jo,mert szédülök
-akkor feküdj féloldalt!-ugysem jó,mert nem látom a TV-t!!
én lehet , hogy megreggelizek , aztán még egy kicsit visszapihizek !
A mai nap a pihenéssé :-))
Holnaptól ismét meló :-((((
a többiek ???
ÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
:-))
Á , itt van , és tényleg a jobb oldalon :-)))
Köszike :-))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)