Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Visszatértem =)
Köszönöm a szőlőt Imola =)
Lassan a nagy hidegre és a náthámra tekintettel dobok fel még egy teát... kér valaki?
Köszi szépen, ragyogóan! Ma gyorsolvasás felmérő lesz magyarból, remélem hozza a formáját:-)
Szia Ritus! Én is nagyon fázok, jó trutyi idő lett! Egy ezer éve nem látott vastag mellényt vettem a hátamra. A párom meg lecseszett telefonon, hogy miért nincs annyi eszem, hogy beindítsam a hősugárzót. Mondjuk ebben van valami:-)) Erőműves a drágám, lehet, hogy oda is pörkölök neki! Na nem Ricsinek, hanem a hősugárzónak:-)
Sziasztok!
Mindenkinek szép hetet kívánok,bár ebben az időben a hátamra kellene kötni a radiátort,igaz az is hideg:-))))))
Vigyázzatok magatokra,és jól öltözzetek fel:-))))))
Imola jó lenne,ha küldenél a melegből:-)))))))))))
Puszika Nektek!
Igen, volt!
Bence, jól van?
:))
Szivesen!! :)
Sziasztok, itt vagyok, csak éppen szerkesztgetek. Néha be-be kukkantok.
Akkora meglepetés ért az előbb. Csengetett valaki, kinyitottam és a szomszéd volt egy tálcán két hatalmas gerezd szőlővel, 4 akkora almával mint a fél fejem, és valami sütivel állitott be. Hát alig tudtam szóhoz jútni.
Itt most ünnep van és ilyenkor szokás ajándékot adni, de hát én álmodni sem mertem volna, hogy a szomszéd ajándékkal érkezik.
Nagyon jól esett, és annyira meglepődtem, hogy még most is csak nézek ki bambán a fejemből.
Dolgoztam... megint megadta magát a szerver, nem tudom a külföldnek feltölteni, amit eddig csináltam... most ülök és malmozok...
Tényleg és végülis mit készítettél a keresztlányodnak, már ha ilyen szerencsétlen módon nem lett meg a recept?
Neked is szép délelőttöt =)
Puszi!
Lányok,vagy aki még itt van!
Mennem kell vendégem jött!:-))
Majd később benézek!:-D
Szép délelőttöt Mindenkinek!
Puszika Nektek!:-))))
Nem tudom... az is lehet, hogy az egész környékre kimostak =D akkor viszont a vasalás is élmény lesz...
És kis briósmajszoló is elveszett a morzsahegyekben... =) azért szurkoljunk Katának, hátha megtalálja =)
Ezt látom a hozzászólásaidból is ezért írtam én sem vagyok egy beszari és vannak nehéz napok,hónapok is de mindig fel kell állni!:-))Elég talpraesett vagy nem hinném,hogy kétségbe esnél ha éppen most jönne a baby-d!:-))
Szerinted a Siti és Geva hol teregetnek?Hawai-n???
Értem a lényeget =)
Persze engem sem hat meg, ha valami másként történik, hamarabb leszek "né", vagy előbb lesz saját lakásunk, fősuli közben esek teherbe, szóval nem szoktam kétségbeesni én sem... =)
Hát kívánom,hogy úgy legyen ahogy tervezitek!:-))
Nekünk ez nem nagyon jött be és ezért inkább nem is tervezünk!Izgalmas,hogy csak úgy történnek a dolgok néha,persze legtöbbször célok vannak kitűzve,de nem hülyülünk bele ha éppen nem jön össze és mindig megpróbálunk jól kijönni,a magunk javára fordítani egy-egy nem tervezett dolgot is!Na ezt jól megírtam!:-))
Akkor az jó hosszú együttlét lesz, aminek én csak örülök, mert nagyon nagyon szeretlek titeket =)
Egyébként a tervek: jövő tavasszal eljegyzés, aztán lakáskeresés, először albérlet, aztán állandó, közben nekem egy főiskola, utána eljegyzésre egy évre esküvő, diplomázásom után pedig majd a baba... de lehet hamarabb összejön, amit nem hiszem, hogy fogunk bánni =)
valami ilyen ütemben terveztük az életünket, remélem az élet is így gondolja, nem csak mi =)
Szurkolunk Nektek!Várjuk mi is a fejleményeket!
Majd segítünk a gyereknevelési kérdésekben,meg egyéb másban is!Persze várjuk az esküvői képeket is!!!!:-))))
Mi van csajok alszotok?
Kata vajon megtalálta már a morzsa között a gyermekét?:-D
Az nem baj,hogy nincs meg minden!
Én a nagyfiamat albérletbe szültem és ha hiszed ha nem mindent megoldottunk akkor is(igaz 16 éve)Szerintem ha jönni akar had jöjjön,ő tudja mikor kell jönnie!:-)))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)