Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok, megjöttem ismét.
Megvolt a mai tanulás, munkám elvégezve, és lassan este is lett.
Van itt valaki?
Na szép megint későn jöttem......:-((((
Hol vagytok???HahÓÓÓÓÓÓÓ
Halihóó,de nagy a nyüzsi ma!
Ki hagynátok engem,naaaa nem szép dolog!:-))))
Nyugi, a keresztlányom is koravénnek tartják sokan, mert nem viháncol, mint egy megvadult csikó, és mert már van célja, programozó matematikusnak készül. Büszkék vagyunk rá, nagyon eszes, most kapta meg a köztársasági ösztöndíjat!
Na de nem is az a lényeg, hanem, hogy örülök, ha jól érzed magad a mi kis "családunkban"!Ha van kedved, kukkants be a naplómba(Magamról...nektek)
ott kicsit megismerhetsz:-)
Szerintem nincs ebben semmi rossz, es ettol meg csak koraven sem vagy.... Ez egyeniseg kerdese... engem sem erdekeltek ezek a dolgok sosem, sem huszonevesen, sem most, hogy mar 31 vagyok....
;-)
nyihihihi... =) bár nem ismerem a súlyod...
Igen, ahogy elnézem jelen pillanatban én vagyok itt a "legkisebb ugrifüles"... be kell valljam, engem valamiért soha ne vonzott a korosztályom... nem érdekel, hogy tegnap kivel feküdtek és ma ki a kiszemelt, milyen új ruha van a New Yorkerben, amire el lehet verni a havi fizunkat, mennyibe kerül újonnan a legmodernebb szőke festék, és hagy ne folytassam... tudom, koravén vagyok, ezt már megkaptam... szerintem csak érettebb, mint ezek a lányok =S
Megnézném magam ekkora súllyal, ahogy röpködök:-))))
Azért köszike, aranyos hugi vagy:-)
(korodat tekintve pont annyi idős vagy, mint a keresztlányom)
csinaltam egy frappe kavet. ker valaki?
Van egy kis kulonleges ciprusi sutim is hozza, olyan mint a retes, de apritott mandula van benne es sok mez....
Megtiszteltetés a számomra, köszönöm =)
hát, olyasmi, egy hatalmas iroda, végülis vannak ablakok, amiken keresztül leláthatnék a termelésbe, vagyis mivel emeleten vagyunk csak hatalmas faládákat látok és fémállványokat, előttem szekrények, amíg a szem ellát, mögöttem is, mellettem meg fal =( remélem értitek, miért is utálok annyira itt lenni...
Sziasztok! érzitek a lecsóm illatát? És a húslevesét? Na és a pörköltét?....jól beugrottatok, mert a pörköltöt már tegnap este megfőztem!hihihi
Szép napot mindenkinek! Visszaolvasok:-))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?