Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok lányaim,mérges vagyok,szívat a gépem!!!!!
Csak belestem,fő az ebéd.Húsleves,karajcsontból,
kapros húsgombóc,főtt krumplival,és fasírt,franciasalátával.Kinek küldhetem? Ha nem kaptok ma ebédet,az a gép miatt van.
Férj kissé pityókásan hazaérkezik. Lábujjhegyen beoson a szobába, levetkőzik és bebújik a paplan alá. Elkapja a kangörcs és hátulról meghágja az asszonyt. Miután jól végezte dolgát, és mivel az alkohol égeti a belét kimegy a konyhába inni. Ott találja a feleségét, aki épp csokoládét majszolgat.
- Asszony, de gyors voltál, hogy értél te ki előbb a szobából, mint én?
- Én?! De hisz már vagy egy órája itt ücsörgök és nézelődök, mert nem tudok aludni.
- Te itt? Ejnye, akkor kit kettyintettem meg az előbb?!
Erre a férj belép a szobába és látja, amint anyósa épp felkelni készül az ágyból.
- Anyuka, maga mit csinál itt? Magát kettyintettem meg az előbb? Há' de mama, mér nem szólt???
- Miért szóltam volna pont most, mikor már vagy 3 éve nem beszélünk?
Szőke nő walkmannal beállít a fodrászhoz:
- Nyírja le a hajam, de a fülhallgatómhoz nem nyúlhat, mert nagy baj lesz.
- De az lehetetlen, kérem!
- Ne nyafogjon, lásson munkához, és ne nyúljon a fülhallgatómhoz!
A fodrász munkához lát, de lehetetlen a feladat, úgyhogy lesz, ami lesz alapon lekapja a fülhallgatót, és gyorsan elkezdi lenyírni ott is a hajat, ahol eddig nem tudta. A szőke nő lélegzete eláll, szemei felakadnak, kiesik a székből és meghal. A fodrász belehallgat a walkman-ba:
- Kilégzés... belégzés... kilégzés... belégzés...
Összeveszik a házaspár. A férj dühösen kiabálja:
- Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom írni, hogy: "Itt nyugszik
feleségem, olyan hidegen, mint életében!".
A feleség dühösen vág vissza:
- Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre, hogy: "Itt nyugszik férjem, olyan mereven, mint még soha!".
Sziasztok!
MIndenkinek szép napot kívánok!
Látom tanárnéni talulsz ezerrel:-)
Kata! puszi neked, meg a gyerkőcöknek!
Myrad! Ma is uncsi napod lesz?
Alföldi papa úgy látom megy élvezni a főváros szépségeit(de szerintem inkább ügyeket intéz megint)
Anyám! Jó reggelt neked is! Toncsika jól van?
Imola meggyógyultál már?(bocsi de még csak ezt az oldalt olvastam vissza, nem tudom, írtál-e erről)
Geva, Godo, Álomszuszék, Moni, Csenge, Edina, Tilli nektek is minden jót kívánok erre a szerdai napra!
Jó reggelt!
Ezek a viccek... =D
Nah, eltiplizek kávéért, bár nem nekem lesz, de küldök nektek is belőle, aztán naplót írok, utána itt... =)
Az öreg székely szól az feleségének és a fiának, mert elfogyott a tüzelő.
Az erdőben jól megpakolják a szekeret fával, de hazafelé egy kátyúban felborul a kocsi. Az öreg mászik ki először a fa alól és komótosan rágyújt,
A fia is kikecmereg és ő is rápöfékel. 5-10 perce dohányoznak, amikor a fiú megszólal.
- Kihúzzuk anyámat?
Erre a székely csodálkozva megkérdezi:
- Miért, talán anyád is dohányzik?
Vitatkozik egy kőműves, egy ács meg egy villanyszerelő, hogy melyikük mestersége régibb.
Azt mondja a kőműves:
- Mi építettük Bábel tornyát, a piramisokat, mindez igazolja, milyen régen létezünk.
- Haha - kacag fel az ács -, ez is valami? Mi ezeknél sokkal korábban megcsináltuk Noé bárkáját.
A villanyszerelő harsányan felnevet.
- Mi ezen a nevetséges? - kérdezik tőle.
- A teremtés első napján mondja az Úr: "S lőn világosság". Na, addigra mi már lefektettük a kábeleket.
Nagypapa kérdezi az unokáját:
- Pistike! Hogy hívják azt a németet, aki mindig elpakolja a dolgaimat?
- Alzheimer, nagypapa, Alzheimer!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)