Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia tilli jó éjt neked is)
Én most Márait olvasok, szeretem a könyveit. De az utóbbi könyvek küzzül megmondom őszíntén Moldovától Kádár Élete nagyon jó könyv volt, amúgy is szeretem Moldovát
Mindenkit milliószor puszilok :-))
Jó éjszakát mindenkinek :-)))
Holnap jövök :-)))
Hát nekem nagyon sok van,regényíró,meg regény is.Bár mostanában messze nincs annyi türelmem mint régen olvasni,habár most valamennyire javult a helyzet.Könyvtárba járok most,és a havi átlagom 4-6 könyv.Prus,Mika Waltary,Koonz,[{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Stephen King[{[{[/A]}]}],Zola,Dumas,Remarqe,nagyon sok minden érdekel.Lehet hogy nem pont igy irják a nevüket,most meg nem keresem a polcon a könyveket,meg még egy csaj van nagyon jó könyvei vannak,de nem jut eszembe a neve,egy törvényszéki patológus a könyveiben.
Arról, hogy mit főztem, sajnos nem tudok beszámolni, mert nem tudok főzni, ez az igazság.
Itthon sincs nagy főzés, mindenki eszik amit talál,
vagy elmegy enni:)
Jaaaaaaaaaaaa magamba beszélgetek:D Bocs!
Imolának küldjünk egy kis kúltúrális élményt:)
Írjunk legalább az itthoni ékúltúrális életről.
Na neeee ...... 8 oldal ????
Halihóóó :-)))
Szép jó estét mindenkinek :-))
Csak be kukk , és visszaolvasok.....:-)
Mi a kedvenc regényetek, írótok?
Kedvenc díszlet és jelmeztervezőm
Hasonló az is amit magamban szoktam.)
Én most pont magamba beszélgetek,és igazad van,borzasztó miket mondok:(((((((((((
Nekünk soha nem jön össze semmi,ELEGEM van..........
Tényleg elkerültük egymást, voltam fent, de nem volt senki. Magamba meg ritkán beszélgetek, ha igen az pedig nyomdafestéket, nem tűr:)))
Ki mit látott utoljára színházba? Milyen, előadásokat szoktatok, nézni?
Nekem a kedvenc színházi rendezőm Árkosi Árpád Eszenyi Enikő , és Gárdos Péter.
Péternek szeretem a filmjeit is. Ti kit kedveltek?
Szia! Akkor bütykölgess,de valami jó képet csinálj:)
Hogy vagy? Tegnap elkerültük egymást!
Szia Ritus:) Itt vagyok, csak 3 D képet bütykölgetek, a Web sildre:)
Szerintem Tanárni itt fözőverseny van:) Népszerűségi verseny az nem valami sorozat?:))
Szia Csenge! Bár látom már eltűntél.........
Na itt maradtam magnak.El is megyek locsolni,de még visszajövök!!!!!
Hála istennek még jó az idő,és ezt ki kell használni.Nálunk holnap alighanem bográcsolás lesz,hacsak az ember nem fog feküdni egész nap,mert csinálja a tetőt.Most egy kicsit jobban érzi magát,nem tudja hol a határ,aztán holnap meg meg sem fog tudni mozdulni.
Ilyenkor a hétvége az enyém:), a zenéé és karaekoié, persze az elmaradthatatlan örömzenéléssel. Ilyenkor még jó mert kint a kertben, jó levegőn, igazán jó.
Legalább ilyenkor hétvégén tudsz egy kicsit pihenni?Vagy ilyenkor is tanulsz gőzerővel?
Szia Mami!:) köszönöm jól, munka, tanulás közben egy kis élet:)
Sziaszsztok Mindenkinek! Puszi Mami:)
További ajánlott fórumok: