Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Összeveszik a házaspár. A férj dühösen kiabálja:
- Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom írni, hogy: "Itt nyugszik
feleségem, olyan hidegen, mint életében!".
A feleség dühösen vág vissza:
- Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre, hogy: "Itt nyugszik férjem, olyan mereven, mint még soha!".
Sziasztok!
MIndenkinek szép napot kívánok!
Látom tanárnéni talulsz ezerrel:-)
Kata! puszi neked, meg a gyerkőcöknek!
Myrad! Ma is uncsi napod lesz?
Alföldi papa úgy látom megy élvezni a főváros szépségeit(de szerintem inkább ügyeket intéz megint)
Anyám! Jó reggelt neked is! Toncsika jól van?
Imola meggyógyultál már?(bocsi de még csak ezt az oldalt olvastam vissza, nem tudom, írtál-e erről)
Geva, Godo, Álomszuszék, Moni, Csenge, Edina, Tilli nektek is minden jót kívánok erre a szerdai napra!
Jó reggelt!
Ezek a viccek... =D
Nah, eltiplizek kávéért, bár nem nekem lesz, de küldök nektek is belőle, aztán naplót írok, utána itt... =)
Az öreg székely szól az feleségének és a fiának, mert elfogyott a tüzelő.
Az erdőben jól megpakolják a szekeret fával, de hazafelé egy kátyúban felborul a kocsi. Az öreg mászik ki először a fa alól és komótosan rágyújt,
A fia is kikecmereg és ő is rápöfékel. 5-10 perce dohányoznak, amikor a fiú megszólal.
- Kihúzzuk anyámat?
Erre a székely csodálkozva megkérdezi:
- Miért, talán anyád is dohányzik?
Vitatkozik egy kőműves, egy ács meg egy villanyszerelő, hogy melyikük mestersége régibb.
Azt mondja a kőműves:
- Mi építettük Bábel tornyát, a piramisokat, mindez igazolja, milyen régen létezünk.
- Haha - kacag fel az ács -, ez is valami? Mi ezeknél sokkal korábban megcsináltuk Noé bárkáját.
A villanyszerelő harsányan felnevet.
- Mi ezen a nevetséges? - kérdezik tőle.
- A teremtés első napján mondja az Úr: "S lőn világosság". Na, addigra mi már lefektettük a kábeleket.
Nagypapa kérdezi az unokáját:
- Pistike! Hogy hívják azt a németet, aki mindig elpakolja a dolgaimat?
- Alzheimer, nagypapa, Alzheimer!
Két hülye sakkozik.
- Megszólal az egyik: GÓÓÓL!
Erre a másik:
- Te hülye, ez nem tenisz.
A temetőben a vadász és az autóversenyző beszélget
-Vadász te hogyan haltál meg ?-Kérdezi az autóversenyző.
-Tudod,befütyültem kis lyukba vissza fütyült kismedve,lelőttem,
befütyültem közepes lyukba,vissza fütyült kis medve lelőttem,
befütyültem nagy lyukba vissza fütyült a Pesti járat.
-Autóversenyző te hogyan haltál meg?-Kérdezi a vadász.
-Tudod,jött egy kanyar bevettem,
jött mégegy kanyar bevettem,
nem jött egy kanyar azt is bevettem.
- Miért jó az emo-s torta?
- ???
- Felvágja magát!
Az 50 éves nőt szívrohammal beviszik a kórházba. Újraélesztés közben meglátta Istent. Megkérdezte tőle:
- Most meg fogok halni?
Erre válaszolt Isten:
- Nem, még sokáig fog élni!
A nő megnyugodott, és sikeresen újra is élesztették. Amikor meggyógyult, úgy gondolta, elvégez magán egy pár szépítő műtétet, ha már úgy is sokáig fog élni. Szilikont tetetett a szájába, mellébe, zsírleszívást végeztetett magán, ránc- és bőrfelvarrást végeztetett magán. Amikor kiengedték, az úton áthaladva elcsapta egy autó. Ismét látta Istent, s megkérdezte tőle:
- Nem azt mondtad, hogy még sokáig fogok élni?
- Hoppá! Nem ismertelek meg, nyanya!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?