Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsi lányok, csak egy gyorsz köszönés, még visszaolvasni sincs erőm! Egésznap ágyban feküdtem, remélem a fiúk nem kapják el!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek, betegeknek jobbulást!
Kávét most nem kaptok, nehogy ez a frány vírus eljusson hozzátok is!
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a hozzámszólásokat!
Mint írtam, szerencsére a mi kicsikénknek szinte észre sem vehető a problémája. Nagyon ritkán 1-1 pici hólyagocska csupán. De sok család van, akiknek ez az alapítvány az egyetlen segítségük.
Bízom benne, hogy valóban segítettünk Nekik!
Puszi!
Vigyázz magadra,bár sajna nem tudjuk elkerülni.
Nálunk még a fiúknak hála semmi bajuk, bár szednek C vitamint,isszák a teát,hátha megússzák.
Állítólag sok vírus van,még influenza járvány is.
Szia Anyu!
Megkaptam a kaját,csak étvágyam sem sok van:-((((((((
Próbálok,de csak gyógyulgatok!
Szia!
Én sajna úgy érzem egyre rosszabb,csak szenvedek,sajna ebből orvos lesz.:-((((((((
Nem elég a betegségem még ez is, de ez van.
Azért nem hagyom el magam,mert soha nem voltam egy ágyba fekvős, sok teát iszom C vitamint,mézet.Már magában is eszem a citromot, remélem jobb lesz.
ha egy kicsi össze-visszaságot írok,bocsika:-(((((((
Szia!
Én is elolvastam,és kitartást,sok erőt kívánok!
Puszi a kiskeresztlányodnak!
Tudom mit jelent,ha szembesül az ember egy betegséggel,de álljatok a dolgokhoz pozítivan,biztosan állíthatom sokat segít.
Sziasztok! Én is elolvastam, mit lehet tudni a betegségről. Tudjátok, amikor ilyesmit olvasok, mindíg hálát adok a Jóistennek Bencéért!
A Kicsi lánynak puszi!
Hogy vagytok beteg testvéreim? Holnap remélem mindenkinek simán indul a napja! Ritusom pihenjél sokat!!
Alföldi papa! Adrit Isten éltesse sokáig!
Mindenkinek szép estét, és jó éjszakát!
Imola! Induljon vidáman a heted!
Szia Mindenkinek!
Csak bekukk,hogy mindenki meg van-e,de sajnálattal vettem tudomásul,hogy sokan vannak a betegek listáján és az élet sem túl nagy itt amint látom!:-((((
Gyógyuljatok,pihenjetek és akkor a jövőhéten talán már Mindenki tud kicsit kávézgatni is(hoxázni)!:-)
Puszilok Mindenkit!
Gyógyulást a kis keresztlányodnak!!
Moni.
Bocsánat, hogy csak így betörök hozzátok, de a segítségeteket szeretném kérni.
Lányok! Nem szoktam ilyesmivel előhozakodni, de a személyes érintettségem kötelez erre.
Kérlek Titeket látogassatok el erre az oldalra:
Ez egy nagyon ritka betegséggel küzdőket (EB Simplex) segítő alapítvány oldala.
Az én kis keresztlányom is ebben az örökletes genetikai rendellenességben szenved. Legnagyobb örömünkre, csak egészen enyhék a tünetei, de döbbenetes volt szembesülni vele. Ez az egyetlen alapítvány az, akikre a valóban súlyos betegek számíthatnak.
Sajnos komoly anyagi gondokkal küzdenek, de mi csupán az oldal meglátogatásával segíthetünk rajtuk. A szponzoraik, akik esetleges támogatást ígérnek a honlapon elhelyezett reklámért cserébe, egy számlálóval figyelik az oldal látogatottságát. Minél többen nézzük meg az oldalt, annál valószínűbb, hogy megkapják a támogatást. Még regisztrálni sem kell.
Kattintsunk hát! Nem kerül nekünk semmibe, nekik pedig sokat jelent.
Köszönöm, hogy elolvastátok...
Sziasztok!
Mindenkinek jó pihengetést!!!
Ritus!Neked is szép vasárnap délutánt,meg jobbulást!
Gyógypuszi! :)))
A finomságok jöhetnek hozzám is! :)
Sziasztok!
Szép vasárnapt mindenkinek!
Nem mondanám,hogy sokkal jobban vagyok, de biztos megmaradok:-)))))
Nekem jöhet minden finomság,bár nem nagyon van étvágyam,de a sok-sok finomságot olvasván megjött:-))))))))
ESIK!!!!!!!!
:-D
Nekem a gyogyulas nem megy valami gyorsan... Sajnos:-(
De, kepzeljetek, lehet, hogy mindjart esni fog nalunk, mert ugy be van borulva..... :-D
Az elso esom Cipruson ?!!!!
Talan....
A fõszerkesztõ titkára egy levelet mutat:
- Uram, a szaharai tudósítónk megint vízhiányról panaszkodik.
- Ugyan, hiszen állandóan ezt a nótát fújja!
- Igen, de most az egyszer komolynak látszik a dolog, mert a bélyeget biztosítótûvel erõsítette a borítékra!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)