Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Nem vagyok én olyan... =) amúgy is, ez az a mese, ahol királylány ronda, a herceg iszik, de egyszer a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány =)
Van egy másik amúgy, ami nekem sokkal jobban tetszik, de az drágább és magasabb a sarka... öröm lesz, ha ezt túlélem =) azt azért remélem, keringőhöz lesz olyan hosszú a szoknyánk, hogy nem látszik a cipőnk majd, mert nem akarok még standard cipőt is venni =)
Na, de nem panaszkodok, örülök, hogy még csak ennyi vagyok =)
Más: "cipőmet" láttátok? (naplómban meg lehet nézni) szerintetek is szép? (közvélemény kutatás...)
Myrad! Reggel amikor beléptem, Bence még itthon volt. Látta, hogy jött tőled valami. Azt mondja a gyermekem: Nézzük már meg, mit üzent a kicsi Myrad!
Megszólalt a nyolc évnyi bölcsesség:-))
Hát....:-))))))
(válasz anyunak és Myradnak)
Szép jó reggelt :-)
Isteni kávé illattára ébredtem :-) Köszi :-)
Sziasztok!
Myrad ne keseregj a korod miatt.
Én a tavaly csak29 voltam, itt mégis a 30-at ünnepeltük, mert itt az a szokás, hogy az életkort a fogantatástól számolják nem a születéstől.
Ha sikerül 1-2 héten belül haza menni akkor 22-én amikor töltöm a valódi 30 évemet akkor ismét 30 leszek. Ilyen szerencsés ember is kevés van a világon, hogy kétszer ünnepelje a 30-adik szülinapját. :))
Szép reggelt mindenkinek!
Köszönöm a kávét, megy cserébe a tea mindenkinek =) kissé füstös ugyan, mert a hideg miatt lassan beindul a fűtés, de ezt légyszi nézzétek el... itt csak kémény van... =)
Imola megjegyzéséhez a szeptember végéről csak annyit, hogy jövőhéten lesz a születésnapom, bár szívem szerint kitörölném a naptárból... a 23. ... de hát ez van, fiatalabb sajnos már én sem leszek...
Egy repülő bolondokat szállít. A bolondok nagyon hangoskodnak, ezért a pilóta hátramegy, hogy lenyugtassa őket. Néhány perc múlva visszatér:
- Sikerült őket lenyugtatnom!
Néhány perc múlva újra elkezdődik a zajongás a bolondok között.
- Majd én elintézem!- mondja a másodpilóta és hátramegy.
Néhány pillanat múlva visszajön. Az elkövetkező fél órában halálos csend mindenütt. A pilóta nem tudja megállni és megkérdi társát:
- Te, mondd, mit csináltál, hogy ezek így elhallgattak?
- Kiküdtem őket játszani!- feleli a másodpilóta.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)