Hoxa akác köz (beszélgetés)
Köszi a meghívást! :-)
Ma már nem, de majd szólok időben. :-)
Helló!
Hazaértem épségben.
Tényleg, milyen kellemes elüldögélni a 100 éves diófa alatt! Meg a kávé is igen-igen fínom volt...! Remélem, nem tartottalak fel túlságosan! :-)
Tudod: én a 19-esben lakok, nézz be hozzám alkalomadtán. :-)
Jó erősen nyomd meg a kapucsengőt, hogy meghalljam! :-)
Szia, Miller!
Majd 3 hónap múlva megkérdezlek, sok-e a meleg. :-)
Különben pedig köszi a kávémeghívást! Hamarosan indulok hazulról, ott megyek el a házad előtt. Bevásárolni megyek ide a közelbe. Hazafelé majd benézek, ha ráérsz... :-)
Értem!
Köszönöm a választ!
Eszerint legális lakója a Köznek! :-)
És miért lövöldöz a gerlékre???
Miért nem a csigákra lövöldöz akkor már? Azok megeszik a virágokat meg a földiepert?
Szervusz, Forrest!
Kezdjük azzal: ki az a Bundy?
(A csigákról, gerlékről majd azután...)
... Jóóóóó reggelt ! kedves szomszéd/ok ! :)
... háááát ha a rengeteg csupasz csigát nem nézem amiket reggelenként irtok , + a tiszafán lakó v a hársfán ? lakó gerléket amik itt ricsajoznak és Bundy seggbe akarja lőni őket , mert zajosak !!! akkor tényleg nincsenek is kellemetlen élőlények :) :D / én + se hallom :) ahogy a reklámokat se :) amikre éppen úgy allergiás :( szelektív a hallásom :) de az állandó nyavalygását azért hallom :( :(
Jó reggelt, Jószomszédok!
Csak csodálkozom... Szúnyogok... Poloskák...
Hát nem tudjátok, hogy itt a Hoxa közben nincsenek ilyen kellemetlen élőlények?!
Itt csak kedves, szimpatikus élőlények vannak, úgy mint gyíkocskák, méhecskék, szitakötők; cinkék, fecskék, fekete rigók; kedves kutyusok, vidám cicák... No, a boszorkánykastély tigrise ellen eshetne szó, de (végső soron) az is egy igazságszerető jószág: csak a kellemetlenkedőkkel kellemetlenkedik.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Ennyi munka után este megérdemelsz egy kis sört.
Itt még se hűvös, se eső, se távoli dörgés, csak a nagy meleg.
Az éjszaka hűvös volt kicsit, most délután meg, távoli dörgések mellett, jó kis eső esett.
Elkezdtem használni egy új számlázót, aminek sok előnye van a régihez képest. Jól bagyakoroltam a számla kiállítását, harmadjára sikerült végre a jó beállításokkal menteni is, sőt el is küldtem. Ráadásul online, ha eddig is ezt használam volna, akkor bárhonnan simán elérem, mint az e-mailt.
De kis-és nagylányok, hogy én tegnap este mit vadásztam azokra a rövidítésekre!
Mennek is a szószedetembe!
A németek imádnak rövidíteni.
Sőt most már nem csak a szúnyogok ellen kell védekeznünk, tegnap reggel már 2 mezei poloska is kereste a szúnyoghálón, hol is tudja bejönni.
Legbiztosabb jele, hogy jön egy kellemesebb idő.
Amint lekapcsoltam a lámpámat (LED-es izzó van benne), a monitor előtt felhőnyi szúnyog jelent meg!
Viszont rájöttem, hogy ha a testápolómból egy adagot a tenyerembe nyomok, belecsöppentek 2-3 csepp teafa olajat, a két tenyerem közt eloszlatom és az iccakai hacukával nem fedett területeken elkenem, akkor nem csípnek meg a dögök!