Hoxa akác köz (beszélgetés)
Köszi PaulA!
Éppen most fejeztem be, elrágcsáltam az éppen soron következő almámat. Ezzel úgy kb. 11,0-11,30-ig el vagyok. :))
Tegnap megfőztem mára is, olyan szépen süt a nap, hogy lassan össze szedem magam és kimegyek. Ki kell még használni az "enyim nyaram", amíg tart.
Szia, Napsugár!
Köszi, megvolt a jó reggeli: sült csibecomb paradicsommal, friss kenyérrel.
Hasonló jókat kívánok Neked is!
Jó reggelt, és jó reggelit kívánok mindenkinek!
Nagyon szépen sorba szedted a jókívánságokat. Csatlakozom hozzád. :)
Szia, Miller!
Szép napod ígérkezik! Bizony, ez is kell!
Húzod a nyelvem, kedves Forrest?
Hát legyen... :-)
Én azzal szent meggyőződéssel költöztem be az Akác közbe, hogy itt csupa jó szomszédom lesz! (Különben csudát se ér ez az egész. Ha egyszer mégis kiderülne, hogy tévedtem, már veszem is a kalapom; rossz szomszédok között bárhol élhetek!)
Szia, Miller!
Majd ez még kialakul... Bizakodjatok, és ezt anyósodnak is látni kell rajtatok. Hogy nem veszett el a gyógyulásába vetett hitetek...
Jó reggelt, Jószomszédok! :-)
Aki még alszik, annak szép álmokat!
Aki még nem alszik, annak jó munkálkodást!
Aki már nem alszik, annak szép napot!
Jó reggelt szomszédok!
Igen, ma már péntek, ráadásul 13. Akinek ez nem elég, jöhet még hozzá fekete macska, és varázsgömb. :))
Mivel nem vagyok tag, nem tudom.
Hú, a mai napom jó dolgozós volt, még csak most végeztem.
Közben kicsit igazgattam az itthoni dolgokat is, de elvégre holnap már péntek.
Megint vendégünk lesz, és ez öröm, mert a fiam aranyos pesti barátja jön el megint hozzánk.
A fiam már előre megvette, amit a srác szeret, nem lesz sok bajom a főzéssel.
Millerke, hát nincs mese, ebbe bele kell rázódni.
Szegénykém.
Én most kicsit szusszanok, a sürgős munkákat elküldtem, most az van soron, amit holnap délre kérnek, de egy része már készen van, csak ugye közbejöttek a sürgősebbek.
A fiam még a városban mászkál, elhozta a megrendelt LED-es izzókat, megvette az alkatrészt, ami a
számítógépéhez kellett, most megebédel a kis étkezőjében. Aztán jön hazafelé.
Venne zoknikat is, de nincs nála kápé, nekem meg nem jut eszembe, hol fizethetne kártyával.
Majd vesz máskor.
Most bérlete van, bármikor beszaladhat a városba ingyen.
Én pedig lazítok kicsit, aztán fordítok tovább.
Szia Miller!
A mamit az este haza is vitték, vagy most meddig marad bent?
Van a házunkban is egy nénike 80+-os, minden nap kijönnek a lányával az utcára, és a járókerettel oda-vissza, akár egy órát is. Persze közben meg-megáll, megpihen, de csinálja. Majd fogja ezt a te mamid is, csak a hosszú kórházi fekvés után egyelőre erősödnie kell. Lesz ez még könnyebb is.
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Köszi PaulA!
Majd jön még folytatás, talán tudok vele néhány embernek segíteni.
Szervusztok, Jószomszédok!
Csak aludjatok még, messze van a reggel!
Miller!
Ez még csak a kezdet, vigyázzál magadra, hogy legyen erőd ahhoz, ami még jöhet!
(Voltam betegápoló, évekig tartott, tudom miről beszélek. Ha megvan a kölcsönös szeretet, akkor egy picit könnyebb, de egy beteg az beteg, sokszor kedvetlen, sokszor nyűgös, ez ezzel jár...)
Guruljka!
Egészen meghatódtam ettpl a te csillagnézős történetedtől! Ugye milyen szépek?! Keresd meg egyszer a Kaszáscsillagot is...! :-)
Fokhagyma!
Javulgatsz? Gyógyuljál!
Én most feléd se megyek, míg meg nem gyógyulsz! :-) Egy fej fokhagymát viszont otthagytam a kapudban én is. Készíts belőle gyógyit... (Mézed már van...)
Napsugár!
Elolvastam az új cikkedet. (Beleolvastam a fórumba is...) Gratulálok!
Várom a folytatást.