Hoxa akác köz (beszélgetés)
Milyen csendes az Akác köz ilyenkor hajnalban! Sehol semmi fény az ablakokban. Pihen még a szomszédság. Csak én meg Suhajda úr járjuk az utunkat az esőben.
Novemberhez képest szokatlanul enyhe idő van. Maradhatna így még egy ideig - gondolom én... (Még szerencse, hogy nem kérdezi senki, hogy milyen időt szeretnék a jövő hétre! Mert akkor azt mondanám: úgy 20 fok körüli nappalokat, és eső inkább ne legyen most pár napig. Hogy rendbe tehessem a ház előtt a virágoskertet. Késésben vagyok. Fel kéne ásni, tavaly se lett... Néhány évelőnek jobb helyet találni... No, szerencsére az időjárást úgy kell elfogadni, ahogy jön. Meg még sok minden mást - is így 70 felé, özvegyen...)
Jó reggelt, Jószomszédok!
Szia, Lolita!
Hogy érzed magad? Ugye jobban? (Bár kétlem, túl korai volna még... Elfogadni a - szörnyű - valóságot: ehhez hosszabb idő kell, nem pár nap. Mennyit kínlódok, sírok magam is még mindig! Ott, ahol senki se lát. Pedig már másfél éve, hogy ilyen tragikusra fordult az életem. Namindegy! Az Akác közi szomsédságra ez nem tartozik igazából. Láthatják rajtam anélkül is. Akinek van szeme, hogy lásson. ...Akinek meg nincs... Hát annak nincs. Ennyi.)
Azt a változatát is ismeredm hogy "szeret-nemszeret-szívből-igazán"?
Ez volt csak igazán "részrehajló": 3 az 1-hez az "igen" javára. :-)
Szervusztok, Jószomszédok!
Szép álmokat, jó pihenést kívánok mindannyiótoknak!
Milyen kedves, hogy észrevettétek: nem voltam tegnap. Hát ilyen a jó szomszédság, látjátok! Egészen meghatódtam.
Megvagyok, jól vagyok. (A körülményekhez képest.) Remélem, ti is, mindannyian.
Annak, hogy nem mutatkoztam, a bakancslista játék az oka: azt a célt kaptam a napokban, hogy húzzam ki az internetet egy napra.
Megvan! :-D
S most mehet az élet tovább.
Szivességből még be is zárok.
Mivel nincs kulcsom, sperhartnival végeztem a zárást.
Kevesebb az időm ma a szokottnál, nagyobb munkát is kaptam.
De benéztem én, csak azt láttam, semmi mozgás nincs.
hát azért ez nem járja !!!
Hajnal óta nem néz be ide senki ?
Pedig Paula asszony kitűnő háziasszony, kedvesen fogadja a vendégeket.
Ha nem lenne saját " cégem " állandó vendége lennék.
Igen, én is annak nézek utána, ami hirtelen eszembe jut, vagy kíváncsi lettem rá,vagy megnézem, jól emlékeztem-e.
Aztán egyik keresés a másikat követi, és néha nagyon érdekes dolgokra bukkanok, ami már messze van az eredeti kérdéstől.
Viszlát, Nomen!
Köszönöm a látogatást!
GYere máskor is! :-)
Nomen!
Hagy már azt a bakancslistát, kérlek! Most beszélgetünk, vagy nem?!
Tejóég!
Te meg még muzsikáltattál a fülébe! :-D Még jó, hogy nem az "Egy cica, két cica, száz cica, haj"-t! :-DD
Nem emlékszem, miben láttam, csak arra, hogy Cserhalmi György volt a partnere. A Katonában, ha nem tévedek.
egyik enyhén rokonszenves fórumozó társad megrótt, hogy dicsekszem híres emberek személyes ismertségével.
Nem tehetek róla, hogy találkoztam velük.
Beletartozott ( tartozik a munkámba )
Máthé ERzsiről egy kis sztori.
Szigorú asszony.
Meéslték a kollégái, hogy a szinpadi pofonokat is komolyan vette. Hatalmas füleseket osztott ki a kollágáinak. Szendrő József aki a férje volt, otthon is megizlelhette a Erzsi tenyerét...
Mesélj még Máthé Erzsiről, kérlek!
A valóságban is olyan mély hangon beszélt?