Honnan tudjuk, hogy vége egy kapcsolatnak? (beszélgetés)
Jesszusom, de fárasztó vagy.
Ki vagy Te, hogy nyakra-főre mindenhol osztogatod a tutit?
(egyébként meg nekem az a néhány szó is elég volt információnak)
Kisgyerekkel nem egyszerű.
Én most fogok szülni 2 héten belül,de most én is mennék...Nem megcsalás miatt. Mi nagyon szeretjük egymást :)
Eh... Susika, ne haragudj, hogy negatív vagyok, de én tuti nem hinném el, hogy egy csóknál megálltak. Felnőtt emberek, eljutottak odáig, hogy csókolózzanak, ráadásul még a párod is hideg volt veled. Nem adott puszit... De rendes... Gondolom, ha egy csók után bűntudata lett volna, akkor jól megölelget, és azóta is keresi a kegyeidet, de nem így történt. Én csakis akkor tudnék túllépni egy ilyenen - ha túl tudnék - ha mostantól a 'lábaim előtt heverne', és bizonygatná, hogy tévedett. A kiscsaj mondta neki, hogy ő többet nyújtana? Agyam megáll, micsoda kis céda.
És hogy áll hozzád egyébként? Visszazökkentetek a régi kerékvágásba, vagy azóta is megvan a távolság? Úgy érzem, hogy eléggé el vagy keseredve. Nem jó ez így. Ott bírnád hagyni, lenne, akire támaszkodhatsz a babával? Utána menne ő utánatok, ne félj... Csak kérdés, hogy Te akarnád-e.
Susika.
Én beismerem, hogy nem tudok tanácsot adni, mert nincs egy megbízható és minden helyzetben beváló receptem.
Azt azért tartsd szem előtt, hogy egy ilyen "liezon" még nem a világvége:)
Kívánom, hogy a problémáitokat rendezni tudjátok.
Szóval kis munkahelyi liezon. Hát tény, hogy önállótlan, eltartott családanyaként nehéz versenyezni a mindig csinosban bejáró csini kolleganőkkel. Döntsd el, hogy azért csinálta-e, mert nagyon unalmas vagy, és valami izgalmat keresett, vagy esetleg konkrét problémája van (pk túl fiatal, és "nem élte ki magát", nem adsz meg neki mindent a szexben, esetleg nagyon szegények vagytok).
Nem érzem, hogy normálisan leírtad volna a kapcsolatotok történetét meg jellegét, így nem tudok bővebben ítélkezni.
Szóval inkább arról van szó, hogy hosszabb ideje, vagy régebb óta van ez a dolog, mármint egy megérzés, hogy elkezdted érezni, hogy nincsenek rendben a dolgok. Ilyen női megérzés, nem? És akkor kicsit gyanakvó lettél. Meg nyilván feltűnt a viselkedése (bár én a telót vécére vivésnél már full sikítottam volna).. és most rákérdeztél, és bizonyosság? Vagy mennyire tényszerű a bizonyosság?
Már kijelentette, szemedbe mondta, hogy valaki más érdekli?
Köszi!
Igen igy történt,rájöttem,mert hazajött és furcsán viselkedett..nem adott puszit se ölelést mikor hazajött,és elötte nem ilyen volt,Wc-re is vitte magával a telefont..megváltozott,,rákérdeztem..elmondta,,de a csókot nem azt csak rá 2 hónapra...a csaj is beismerte...
Nálunk 2,5 éves kicsi, a kapcsolat 9 éves, és rajtunk kívül álló okok miatt rezeg a léc.
A külső nyomás nagy rajtunk, egyre nehezebb együtt tartani a kapcsolatunkat.
Szó sincs megcsalásról!
Magyarán hat év közös kapcsolat után, kisgyerekkel a nyakatokban volt egy céges buli, és ott smárolt valakivel. Ha jól értem a szitut.
1. Hogy tudtad meg
2. Bezséltetek-e róla
3. Egyáltalán biztosan igaz-e
Ha csak ilyen általános kérdést teszel fel, általános közhelyeket fogsz kapni.
Ha elmeséled, mi történt, akkor meg talán értelmesebb válaszokat is.
Sok kapcsolat a gyerek érkezésekor reccsen meg.
Ne felejtsd el, hogy nem csak anya vagy, hanem nő és a partnerednek társ is.
szia..
azt Neked kell tudni,hogy mit érzel..azt senki más nem tudja rajtad kívűl!
akarod még látni,azt hogy veled legyen..meg ilyenek?vágyod a közelségét?ha igen..akkor még szereted.ha már látni se bírod ,nem szeretsz a kötelében lenni ,akkor pedig vége a szerelemnek..röviden ennyi a gondolatom..)
Suaika
Max. a szíved súgja
További ajánlott fórumok:
- Randevúk... honnan kapcsolat?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Ha soha nem tartottad a kapcsolatot az egyik szülőddel, honnan tudod meg hogy meghalt?
- Honnan tudjuk, hogy a járvány harmadik hullámának az oltások vetettek véget?
- Honnan vehetem komolynak a kapcsolatom?
- 10 éves gyerekemnek hogy tudok útlevelet csináltatni? Évek óta nem tartjuk az apjával a kapcsolatot, azt sem tudjuk, hogy hol van?