Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
reméljük.egészségesen él,sokat mozog.
mentem a többi után.emlékszem,először hánytam.
Nahát, mondom én, most vettem észre a válogatást 2 L betűvel írtam, majd kizárnak a fórumból érte.
Igen. Úgy szép az élet ha zajlik.
Ugye?
Minden napra más-más bőr és hajszínű hölgy, még alkatban is vállogathatnál, a változatosság gyönyörködtet, szokták mondani.
Gratulálok! Nagyon szépen írsz, a helyesírásod is pöpec.
Az én billentyűzetem sem magyar, sokkal-sokkal többet vétek, mint te. Pedig én megtehetném, hogy lecserélem magyarra.
Akkor a lányodnak nagyon kell vigyázni magára. Nehogy örökölje a hajlamot. :/
Jobb ötleteid vannak mint nekem.
Jesszusom, 11 évesen a számba se mertem volna venni a cigit. Bátor voltál.
Lehet nem f.féleség kellene, hanem feleségből egy, aki a kedvenc fétjének naponta sütne ennyit. :)
Féleségből meg 7, a hét minden napjára.
Gondoltam,tudod a lángos sem egy fogyis kaja,az is liszt olaj só élesztő,de azt szeretem.
Nem sokat mert nehéz ennivaló,de lehet azért mert sós.
Meg a fokhagyma ,sajt, tejföl a tetején isteni😄😄😄
Én nem magában szoktam enni, hanem lekvárral/túróval/vaníliával, és egyéb finomságokkal.
😄😄😄😄😄
Azért írtam mert nálunk senki nem szereti,gyerekek sem ,én még gyerekként sem.
Tejes sült liszt.Borzalom😂😂😂😂
... hát nemtom , de mint anci hajdanán , mikor még gyerekek voltak a csimoták ? előfordult h sütöttem nekik 2x 3x hetente , mert szerették , mert arra futotta , mert szívesen sütögettem :) :)
Mai kérdés.
Hány feleség-féleségre van szükség, hogy süssön hetente 2x vagy 18-20 palacsintát?
én cigiztem,talán 11 éves korom óta.a szomszédasszony vette nekünk.persze ritkán.aztán a munkahelyen vágni lehetett volna a füstöt.mikor terhes lettem,leszoktam.a lányom is cigizett,aztán végképp letette.
... bakker !!! 1 szerencséje azért van Bundynak :) soha ! nem cigizett ! lehet h valaha megkóstolta , de nem szokott rá ! a 4 fijjjú között csak 1 cigizett :) :)
mivel ketten vagyunk a húgommal már csak nem veszünk rajta össze.mondjuk a lányomról készült rengeteg kép minek is kéne neki.egy van,amit a lányom kinagyíttatott,a szent család.az öcsém jóval később született.
én meg a nagybetűkkel nem vesződök,mióta a balt nem tudtam használni.
a lányom apja is járt ilyen kezelésre,mert alig tudott járni,annyira érszűkületes volt a lába.az anyjának is levágták az egyik lábát,igaz rengeteget cigiztek.de mielőtt megtudtuk volna,hogy javított-e rajta meghalt.azt kell mondanom sajnos, hogy szerencsére,mert Alzheimer kóros lett,mint az apja,aki már a fiát sem ismerte meg. 24 órás felügyelet kellett mellé.elesett,bevitték a kórházba,a tüdőgyulladás pár nap alatt elvitte.
Nem magyar az én keyboardom. Sokat kel vacakolnom az ékezetekkel.
meglesz a szép nap.a postán voltam,aztán a harmadik szomszédtól kaptam két fürt szőlőt.finom édes.
hát a majdnem anyósától kapta,aztán nekem adta.nem hiszem,hogy kéne neki.az apámtól megörökölte a búsuló juhászt,utánam a rézmozsarat,az apjától pár virágot,pár konyhai dolgot,aminek a felét nekem adta.
... jó munkát :) szép napot ! :)
Az már szuper, mennyit javíthatna a közérzetén.
No, én elköszönök délutánig feláldozom magam a munkaoltárán. 😆 Jót ne halljak rólatok!!!
... néztem 1 olyan lehetőséget ami ugyan csak itthoni használattal , de 1 próbát megérne , rendelek is egy 3 db-os csomagot és ha látna némi kis javulást ? lehet h 1 komolyabb kezelésre is hajlandó lenne :) :)
Erdemes lenne. Jobb megelőzni a bajt, ha van rá lehetőség.
További ajánlott fórumok: