Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
a madaras újságban olvastam:
női csipkés melltartó 75-90 b-c-ig 399 ftfebruár 4-ig.
a képen elég jól néz ki. elvégre mi kis pénzűek is szeretnénk néha szexisek lenni :)
Na látom, nincs itt senki, mehetek a dolgomra.
Legyetek jók, vidámak, hátha holnap is kisüt a napocska :)
Nagyon vigyázz magadra. Ha az orvos azt mondta, akkor ne kelj fel. Lehet, hogy nem kell sokáig csinálnod, addig meg ki lehet bírni szendvicsekkel meg virslivel, tojással, pipifasírttal is. Utána meg talán tud majd segíteni a tesód is.
Drukkolunk!
lányok! ma vásárolni voltam, madaras ábécé és lidli.
az óbudai madarasban találtam valami furcsát. épp valami olcsó lisztet kerestem és meg is találtam amit a bolt a "legolcsóbb" termékének titulál. hetvenvalahány ft volt és rögtön az alatta lévő polcon (azaz a földön :) ) mosolygott rám egy hatalmas raklapnyi jászberényi liszt a szatmári malomból 68 Ft/kg... azt sem tudom mikor vettem ennyiért utoljára. (pár hete a cbba-ban láttam 130-ért!!!
remélem azért használható :)
Sajnos ezzel csak mi fogyasztók törődünk,a gyártók nem igazán.De hát mit is várunk tőlük?
Bár ha jól meggondolom akkor ők is fogyasztók!Nem?
Csak hát nem mindegy kinek mennyi van ilyen plussz kiadásokra.
Szia!
Ez a fogyasztoi társadalom!Evvel csak az a baj,hogy a pénztárcánk nem ehhez való:((
Sziasztok csajok!
Mi van a háztartási gépekkel?Ahogy olvasom valakinél mindig bedöglik valami!
Sajnos a mai gépeket nem a hosszútávú használatra készítették.Hamar elromlik többet adunk el!Ez lehet a mottójuk!
Képzeljétek ma is kellett piskótát csinálnom.A fiam azzal jött haza a suliból hogy bizony őneki megint kéne.Krémhez nem volt kedvem,ezért jobbhijján megkentem kívül és belül mogyorókrémmel.Rá egy kis tejszínhab és már ehette is.
A Doki szerint csak annyi időre kelhetek fel,amíg mosakodom,stb. Minden más mozgástól eltiltott. Ülni még véletlenül sem szabad.
A Húgom tudna csak segíteni,de Ő is és a kislánya is influenzás.
Ha meggyógyulnak,akkor pár dologba besegít majd.
Ma szerintem gombóc lesz. Valamilyen van a fagyóban. Azt talán még a párom is megtudja csinálni.
Ildi, vigyázz magadra és a babára, szerintem a párod még azt is elfogadja, ha hideg kaja vagy rántotta van. Nem éppen a legjobb, meg nem éppen egészséges, de néhány hónap alatt nem fog tönkremenni az emésztése senkinek.
Gyümölcsöt, tejterméket így is ehettek, főzeléket tudsz csinálni üveges borsóból, zöldbabból néhány perc alatt... Húst (oldalast, csirkét stb) gyorsan betehetsz a sütőbe, az elvan magában...
... de a legjobb az lenne, ha valaki tudna segíreni :(
egyébként pedig egy jottányit se engedj abból amit az orvos mond! ha azt írta elő, hogy feküdnöd kell, akkor feküdj! ne lógasd a lábad! tudom az ülős (fél megoldás) nagyon csábító, de nem véletlen kell a lábaid feltenni! babócád nem húzz a gravitáció, míg ülő helyzetben igen. akkor már állhatnál is...
de ez persze csak az én véleményem.
juj!
nagyon vigyázz magadra! szüleid vagy anyósodék nem tudnak besegíteni?
tudom a pénz fontos tényező, de a babácskád egészségénél nincs nagyobb kincs.
én ha gyors kaját akarok akkor bedobok a sütőbe egy tepsibe előre gyártott panírozott valami husit meg fagyós krumplit. mindkettőnek kb 20-25 perc kell. csak addig kell állnod míg a tepsibe beleteszed. Általában teszek alá sütőpapírt vagy alufóliát amit benne hagyok és többször felhasználok, így a mosogatás is meg van oldva :)
és még olajat is spórolsz :)
A főzés nagy részét ülve is meg lehet csinálni. A vásárlást a férjed elintézi, te meg ráérsz egész délelőtt elkészíteni két napra ebédet. Mert ha már csinálsz valamit, akkor kicsivel többet készíts, hogy másnap végig tudj feküdni.
Még vasalni is ülve vasaltam.
Sziasztok!
Bocsi,hogy eddig nem írtam.
Vasárnap este nagyon véreztem.
Voltam UH-n. A Babucival minden rendben van.
De nem kellhetek fel a vérzés miatt.
Szerencsére tegnap 10 óra óta egy csepp sem volt.
Most elég nagy bajban leszünk anyagilag.
Még főzni se kellhetek fel. Ha meg bárhonnan kaját rendelünk,akkor a gatyánk is rámegy.
A párom hajnalban megy dolizni és este jön. A főzés már nem fér bele neki. Ráadásul nem is tud.
Próbálkozik vele,de nem sok sikerrel.
Ha ritkán vagyok,akkor csak az az oka,hogy feküdnöm keel. Ha tudok,akkor benézek.
Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)