Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... kösz ! de inkább alszom , keresztanyu + a mi falunk helyett is ! szerencsém van ! 5-10 perc alatt alszom , mint a bunda :)))))))))))))
... az enyém szőke és nem látszik ! és ha szőkítenéd ? akkor nem is látszana !!!
... érdekes h utólag eszembe is jutott h a másikat ugyan hova tették ? mert mikor elsősök voltunk azon az üres telken a suliból hazafelé jövet 2 hinta volt , egyiken a barátnőm a másikon én , de elénk már csak az egyiket hozták le ! / már akkor is loptak ?!!! ez 62 körül volt !!! /
... szokott is néha , de 2 fülem van @@@@@@@ egyiken be , a másikon ki !!! @@@@@@@@@@
... én pl jobban örülnék ha mind2 gyerekünk apcira hasonlítana , de sajnos rám hasonlít mind2 ! legalábbis látszólag ! én + Apámra , szegénykém nem kis orra volt ! egyik kollégám hajdanán aszonta h felelőtlenek vagyunk ! mert mindkettőnknek nagy az orrunk ! mit képzeltünk ? a gyerekeinknek majd mekkora lesz ?!!!!
Már bocsi, de akkor ketten ugathatnának. :D
Egy hinta, mekkora életmeghatározó lehet 😂
... lehet h szeretetéhsége van , mint Picinek , egyik nap megkarmolta a lábamat , nem engedtem be ! bejöhetne éppen , de Bundy még aludt és van amikor ugathatnékja támad a kis mocsoknak :( ne ébressze már fel , mikor egész éjjel nem aludt :( :(
Látod, vannak nem normális egyedek. Nem is értem én, anyja neki is volt, mi válthat ki ekkora ellenszenvet a másik nem iránt az ilyeneknél???
... a fene figyelt ilyenekre ! olyan 8-9 évesek voltunk , azóta is szidja a pasit , aki nem bírta tovább az utcájukba az anyósáéknál és vett 1 öreg vályogházat az utcánk elején , de előttünk volt a hinta ...
... a baromagyú ! csak azt szülhet ! amit csinált neki !!!
... közel 40 éve az egyik utcabeli pasi itt rohangált fel-le h hátha :( majd most ! fiú lesz a 4. ! lány lett ! de azért megtartották !!! :( 1 másik családba 7 lány született ! fiú 1 szál se !!! a másiknál + 8 lány ! fiú 1 se ! de a lányoknál nem volt 1 se , aki 2-nél többet szült volna inkább a többség csak 1-et !!! már 80 felett jár mind aki még él közülük :( :(
Én fiút, aztán lett egy lányom is, és nagyon örültem neki, :)
A fiú az anyásabb. Mindig is ő volt a bújósabb.
nem is értem miért, én mindig lányt akartam,talán,mert az apjának két fia volt.
Elképesztő, ez iskolázott embereknél is előfordul, hogy nem normális mégsem.
Amikor szültem, a mellettem lévő nő férje, nem jött be hozzá, mert nem kisfia született, illetve bejött, mert a nő nem merte megmondani, hogy kislányuk született. Így ott a kórházban üvöltötte le a pasi a felesége fejét, hogy menjen a kórházból, amerre lát, mi az, hogy lányt szült???
A zöld nagyon ritka. Nem csodálom, ha beleestél férjed szemének a 'zőgyébe. :)
mikor néztem a mounikát,elképesztő,mit mondtak,hogy nem hasonlít az apjára.azért nem lehet a gyereke.hogy lehet valaki ilyen buta.szóval én tanultam a biológiából valami borsókat,de már nemigen emlékszem rá.a lányom szeme zöldesbarna.mint az apjáé.
sajnos nekem bajszom van.
bedőltem egy kamu cégnek,
akik azt mondták,végleg kiirtják.
egy zsák pénzért.
még nem hallottál engem csúnyán beszélni.
általában türelmes,hallgatag vagyok,
de ha valaki nagyon kihoz a sodromból,
akkor az nagyon.remélem ez megfelel.
bocsi,ezt a Hansinak szántam.
nézhetnéd a keresztanyut, Lajos,ha éhes vagy ,készíts magadnak reggelit.bár,ha beteg,az más tészta.
itt senki sem Lőrincze Lajosné.bár lehet,hogy nem tudod,kiről beszélek,
nálam is szeret a tök,nem is értem miért.
Én már ébren vagyok, a macska nem hagy békén, állandóan rajtam csüngene. Mint egy baba, a vállamra teszi a 2 mancsát,a fejét meg a nyakamba dugja. Ha leteszem, rohan utánim, csimpaszkodik, hogy vegyem fel.
már az ki?én 6 óra óta fönt vagyok.
... ébresztő 7alvók ! hasatokra süt a lizi !
Hansika ! nem kell félreérteni semmit !!! azért , mert 1 betűvel többet írtam ?! tudod ! még v már ? félig aludtam :))))))) / ahogy kiugrok az ágyból én azonnal rögtön teljesen ébren vagyok ! @@@@@@@@@@@@@ megyek Bundynak reggelit készíteni , mert mindjárt ébresztő lesz neki :))))
Mi Wifee-vel csak pironkodunk, mert vannak itt olyan cirokmacák akik elrontják a kisfiúk érzelemvilágát.
csúnyán beszélsz, szexista kifejezéseket használsz,
mondjuk ki egyszerűen, virtuálisan megrontasz minket és ez ráhatással van a fejlődésünkre is.
... erkölcsök ?! Hansi ! mamá' semmit se számít ! / úgy látom a Tevébe !
További ajánlott fórumok: