Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Megnéztem az Active woman nevű táplálékkiegészítőt.
Szerintem az egyetlen ami hat a hajhullásra belőle, az a biotin, más néven B7 vagy H vitaminként is ismert összetevő. Azt meg lehet jóval olcsóbban is kapni...
Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy percenként hányat dobbant a szíved, amire gyógyszert írtak?
Előre is köszi!
Van valamilyen panaszod? Magas vérnyomás?
Kopp, kopp mindkettőnknek 120/80 a vérnyomásunk minden vizsgálatkor.
vagy ez oly mindegy, és akkor is javasolják?
Minden reggel, szertartásszerűen bekapjuk a C vitamint, az omega+halolaj kapszulát, a magnéziumot.
Férjem pluszban:proenzi 3, a térde miatt.
Én pluszban: a szívemre egy fél szem bétablokkolót, -mert túl gyorsan ketyeg-,és két szem hajhullás ellen vitaminkomplexet.
Szóval, ha javasolt, akkor egy fél marék bogyó mellé még beférne ez is:):)
Nem tudom, hogy van-e valaki, aki hajhullás témában érintett?
Az én hajam már úgy hullott, hogy már a fodrászom is elképedt, amikor tincsek maradtak a kezében, ahogy tupírozta a hajamat.
Ő javasolta, hogy melyik készítményt vegyem, ami tuti bevált más vendégeknek is.
Active woman a neve, és testépítős, gyúrós boltokban kapható. (bőrre, körömre, hajra javasolják)
Hittem is meg nem is, de megvettem.
Jelentem, ez tényleg működik, nem hullik a hajam!!
Ez az egyetlen, ami tényleg használ.
Sós, sőt elég sós vízben főztem ki!
Nem gondoltam át, de a fehérjemolekulák felülete változik a sózástól. Olyan folyós lesz.
Biztos paníroztál már olyan zöldséget, amikor meg kellett sózni a tojást. Ha nem, egyszer egy darabbal próbáld ki. Egész más az állaga.
:)))
A férjekkel vigyázni kell, mert (tisztelet a kivételnek) nem nagyon szeretik az újítást a tányérjukon!
Nem lett sótlan?
Tényleg, miért nem szabad sót tenni bele?
:)))
Az áztatott zsemle pedig, mint dúsítóanyag szerepelt nálam, a rosszabb időkben. Mondom, senki nem vonta kétségbe, hogy túrósat eszik! :)
Azért kérdezz rá a dokidnál!
Ha szedsz valamilyen egyéb vérhígítót, akkor befolyásolhatja a hatását!
Én nem szedek rendszeresen semmilyen gyógyszert!
Szóval nagyon finom volt az ebéd és utána még volt erőm lesikálni a hűtőt, meg a tűzhelyet.
Utána porszívóztam és fel is mostam, de a portörlésre már nem jutott...
"Óriás daragaluska kisnusitól"
címmel feltettem a receptek közé, mert nem találtam sehol sem.
Remélem Nusika megbocsájt!!!!
Elkészült a grízgaluska!!!!!!!! Sikerült!!!!
Teljesen kifogástalan lett!!!!!
Köszönet érte Neked, hogy előkerested a receptjét és persze Nusikának is!
Naggggyon hálás vagyok! :)))
Folyósabbá teszi a vért. Nem is illik vérhígítóval együtt enni.
A Cavinton talán értágító...
Minden esetre a hatás hasonló lehet.
Egy-két hete írtam hosszabban, hogy olyan fáradékony, erőtlen vagyok és visszaemlékeztem, hogy a műtét utáni "döfködések" idején milyen kirobbanóan frissnek éreztem magam. Ennek fényében vettem a Glinkot. Nem tudom, hogy attól, vagy maga a tudat, hogy biztos segít, de egész tettrekész lettem! :)))
Ez nagyon jó ötlet!
Tényleg jól lehet "hamisítani" a túrót.
Ez a süti is tényleg olyan, mintha vaníliás krémtúró lenne benne, pedig dehogy...vaníliás pudig, citromlé és tejföl keveréke.
Megnéztem, ez valami istenien finom lehet!
Eszembe jutott, hogy néhány éve rendszeresen csináltam "ál" túrósrétest Lidl-s friss leveles tésztából úgy, hogy a töltelékben nem volt egy gramm túró sem. (Senkinek nem tűnt fel!!!)
Zsemléket "áztattam a tejfölbe, egy tojást raktam hozzá, és amikor átpuhult, ízesítettem cukorral, citromhéjjal, mazsolával.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)