Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Én jobban szeretem a szaftos húst, mint a száraz sonkát.
Baromi szerencsém van, egyik kolléga szokott vágni, mindig veszek tőle. Ég és föld a füstölt , vagy annak mondott pácolt fényes akármi.
Nm is értem, hogy tudnak megtéveszteni embereket, mikor teljesen más a színe a pácoltnak, mint a füstöltnek.
Bizony-bizony. Dolgoztam SBO-n (is) Annyira hálásak voltak az elesett emberek, ha odamentem hozzájuk, megsimítottam a kezüket, vagy a kezembe vettem az idősek törékeny kezét, és elmondtam nekik, már ne féljenek jó helyen vannak.
Volt, hogy hirtelen , váratlanul borultak a nyakamba, hogy ugye nem fognak meghalni?? Főleg a pánikosoknak jó a testi érintés, a megnyugtatás. Azok 2 jó szótól meggyógyulnak legtöbbször. :)
De ott vannak a saját gyerekeink, egy puszi meggyógyítja a lehorzsolt térdet, könyököt. Egy ölelés elfojtja a zokogást.
Miért ne adjuk az elesetteknek? Ingyen van. :)
Kimondottan nem szeretem, ha idegenek az intimszférámban van, de muszáj elviseli, aki tömegközlekedik is.
Pedig, hidd el kell a nevetés is. Talán sokat vagy egyedül, bár én ha egyedül vagyok akkor is tudok nevetni, még a saját nyűgömön is.
Nem lehetne eladni, nem járnátok jobban?
A lányod biztos talál másik állást.
Így elhiszem, hogy nincs kedved nevetni, de okos lányod van, 100% gyorsan talál új állást.
A házárverezés az más dolog, az nem lesz sétagalopp.
húsvét = húsvéti
közözött= kötözött
A nap margójára:
Az élet ilyen,nem csupán mosoly és vigasság,a fájdalmainkat is meg kell élni.
Sosem tudhatod mennyi idő van még ebben a földi létben.
Ezért ölelj most, szeress most, nevess most!
Jó pihenést!!!
Nyugodjon békében! Sokat tűrt Bundynak, nem becsülte meg! Remélem, most rájön, hogy mit és kit veszített el!
Remélem mindig süt neked a lizi Forrest...
Azt azért sajnálom hogy ha a F.I. "Anyagi", úgy érzi h elüldöztük innen. Nem érzem azt h az történt. Néha rosszalkodtunk Hansival......
Igaz Hansi?
Anyagi, én távozok inkább, gyere vissza, ez a Te fórumos.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)