Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Nálunk is énekelni kell Kovács Kati dalát : " Add már Uram az esőt !"
Fárasztó egy ebéd lehetett:-DD
Háááááát a fene vigye el, legközelebb hozzátok hessegetem, mert itt rengeteg van mostanában.
agysorvasztó hőség van,eső egy csöpp se.ki is szárad minden,ott egye a fene.
Én nem ! :) Itthon pihengetek ebéd után...
Itt mindenki nyaralni van?
:) Magának ásta a gödröt.
Nagy lány vagy már, ne foglalkozz vele,
köszi,csak az anyám,apám,meg reggel a húgom,hogy tényleg rettentő vékony lábam van.én persze mondom neki,hogy lennél te kövér.világéletében utálta a kövéreket,hát most beleesett a csapdába.
Ne is foglalkozz vele, aki ezért csúfol még nem nőtt fel.
mindegy melyikért csúfolnak.de leér a földig.nyáron általában ruhát viselek,akinek nem tetszik,ne nézze.csak hát nem mindegy,hogy az ember 18 éves,vagy sokkal több.
Tudod mennyien irigyelnék a vékony lábaidat? Jobb mintha oszlopos lenne.
nem éppen.lábam vékony,gyomrom pók,de ki a fene törődik vele.
Gondolom te most állsz neki az ebédet előkészíteni.
De teszek a gömbölydedség ellen egy csipet sétával, ha nagyon meleg van, akkor csak egy rövidkével, majd este bepótolom.
Ha már gömbölyded, akkor már mindegy. :)
Nem is szabad a kajákat halmozni mert csak ártanak a gömdölyded idomoknak:-D
Ki velük.
Hajszín, súly tökéletes. A ruha is biztos jó lesz. Bizakodva nézz a szépséges nap elé.
Eleget teszek blöki kívánságának, leviszem,aztán folytatom a hűtő takarítását. Annyi dolgot összehalmoztam, aztán meg nem kellett csak a szememnek.
még a húgom is azt mondta,hogy fiatalabbnak nézek ki.hát 70 éves koromra?reggel ráálltam a mérlegre,62,és fél kiló.ki a fene kíván enni ilyen melegben.
A lényeg, hogy neked tetszik, az már féksiker. :)
a hajam vörös,nekem tetszik,a ruhát majd szombaton vesszük meg.
Ne izgulj előre, jó lesz az hidd el! A lányod is tesz érte, hogy jó legyen.
Végül milyen színű lett a ruhád, hajad az vörös lesz írtad.
persze,hogy megpróbálom,a lányom miatt is.vele inkább nem,mert csak ömlik belőle a szó.mondtam neki,ne higgye,hogy ő lesz a főszereplő, nemigen értette.de a fia majd kordában tartja.úgy,hogy csak hárman leszünk,később tartanak egy bulit,ahova a barátokat,féltestvéreket is meghívják.
Nem vagy Te mulya, itt is jól elbeszélgetsz. Azt szokták mondani, akihez szólsz, gondold azt, az egy káposztafej.
Ha végképp nem tudsz a beszélgetésbe becsatlakozni, mond nekik, nagyon sajnálod fáj a fogad....vagy bármit kitalálhatsz.
A lányod egyik legszebb napja lesz, legyél vidám! Illetve gondolom megy a testvéred is, beszélgess azzal.
nem vagyok egy társasági ember,lehet,hogy hallgatok,mint egy mulya.meg hát világéletemben kisebbségi érzésem volt.
három hét múlva esküvő,előre rettegek.
én már csak a depresszióba estem bele.de végképp.
További ajánlott fórumok: