Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Venni kellett volna a cégnél egy "leamortizáltat", amíg jól prosperált :)
Tesóm azt hiszem, svéd leselejtezett, de hibátlanul működő irodai gépeket vett otthonra 4 évvel ezelőtt, semmi bajuk.
Igen, ez is a lényege, hogy minél szegényebb legyen szénhidrátban.
Ízre is sokkal finomabb.
A karfiol főzőlevét nem öntöttem le, teszem be a fagyasztóba, és jövő héten egy leves alapja lesz.
Mondjuk egy jó kis zöldséges, tejfölös galuskalevesé.
Hu de megkívántam!:)
Nem, nem teszek karfiolt, csak tejföl és a sajt.
Nagyon finom!:)
néhány éve voltunk ilyenkor ősszel az OBI-ba és Bundynak nem indult el a tragacsa :( szegény ! 2 pillanat alatt leverte a víz + volt pakolva a kocsi :( néhány nappal előbb volt vele szervizbe :( a lányunk felhívta az egyik srácot , aki 1 autójavítóba dolgozik és távirányítással nekiálltak volna szerelni ! nem volt hálistennek !!! nagy baj , valami kütyüt lazán tett bele a szerelő és csak azt kellett megmocorgatni és jöhettünk is haza ! soha ! ezt az egyetlen alkalmat leszámítva , nem hagyta cserben egyik tragacsa sem ! jó azokat ő szerelgette azok még nem ilyen elektromos biszbaszok voltak , mint ez , idén 10 éves a kocsija , remélem ! még jó néhány évig elkolbászol vele :)))))))
Anyóskámnál hajdanán ahogy kitettük tőle a lábunkat kiégett a konyhai égő ! felmászott a hokedlire !!!! és leesett , szegénykém tele volt kék-zöld foltokkal !
tegnap nemtom mi a rosseb volt a számítógéppel :( bekapcsoltam és v fél óráig azon hezitált a kisaranyos :( h elinduljon-e v se ?! kimentem a konyhába . aztán , mire visszajöttem addigra már a kezdőlap volt :) én + már tisztára frászt kaptam , h tán becart ! a gép !!!
Nálunk nincs Auc... csak a szokványos multik, legközelebb a legdrágábbnak nevezett, ennek ellenére férjem gyakran mondja, hogy "felesleges mászkálnod mindenfelé, irány a legközelebbi bolt".
Mondjuk mázli, hogy véletlenül itt van legfinomabb és olcsóbb kenyér. Nem helyben sütött, hanem sütőipari termék. Többi árunak figyelem az akcióit, még néha kanyart teszek munkából hazafelé Pen.. felé, szintén katalógustanulmányozás nyomán. Coo..ról írtatok jókat, de fene tudja, errefelé nem tapasztaltam, talán egy távolabbi üzletét kellene megnézni. Ami itt elérhető, eléggé kicsi, lerobbant kuckó.
nemrég a karfiol volt akciósnak hirdetve az auc...ba , lehet ? h az volt a baj h első nap és korán mentünk , talán még ki se volt pakolva az akciós cucc , csak az előző maradéka , hát az egészen tragikus volt !
október vége felé szoktunk menni a metr.ba / + egyúttal a temetőbe Törökbálinton / tavaly is vettem akkor 1 zsák = 10 kilós cs káposztát , ha jól emlékszem ezres alatt volt a zsákkal , idén veszek kettőt és vagdosok belőle savanyítani :) mert sokkal finomabb :)
Csöppet vet szét az ideg... elmentem mai nappal kezdődő akcióra káposztáért Lidlbe. Akkora fejek, mint az öklöm, gyakorlatilag csak torzsa. Most mehetnék másik boltba újra innen a bázisból, ugyanis haza kellett hoznom a többi cuccot.
Remélem, nektek több szerencsétek lesz :)
Kapható? Akkor csak én nem láttam.
Én is olyat vettem Oreóban, amelyiknek mind a két tésztája kakaós volt, de a töltelék is. Alighanem többféle is van. A pilóta az mindig egyféle volt.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)