Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Persze, de be-benézve az tűnik fel, mennyien nézitek a karfiol árát. :D
Jaj, képzeljétek... én tegnap spóroltam! Sikerült meggyőznöm a tüzépest, hogy ha utalok neki készpénz helyett, nem dől össze semmi. Megbeszélte a könyvelőjével, de végre utalhattam a tüzelőm árát! Ugyanis ő nem tudta, hogy ha a postán veszek fel készpénzt, az nem ingyenes, mint az ATM-nél való felvétel. (Enyhén szólva nem ingyenes, mert úgy 900 Ft.)
A fórumtémához kapcsolódik a spórolás. Én írtam minap, hogy most olcsó a karfiol, most van szezonja.😁
A tecsóban drága, én ma is vettem a piacon 199 ért
Nem mintha én nem szeretném, de hiába is alkotnék belőle valamit, annyira kicsi karfiolt nem árulnak... (Ha napokon át eszem, akkor meg már nem is kell...)
Szokott lenni a fagyasztott zöldségemben. Abból néha kiválogatom a brokkolit-karfiolt, a fiam ezeket nem szereti, nekem meg kikerül belőle valami kis párolt eledel... :D
Tegnap 180-ért vettem karfiolt. Nagyot is néztem! Felment az ára 130-ról!!????
Viszont gyönyörű teltek, hófehérek ezek is:)
Erre felénk még mindig 600 körül van a karfiol.
A gyökér meg 1300!(a gyökerek!)DDD...
Tegnap vettem szép húsos csontot, abból húsleves lett.
Csirkecombokat rántottam, mellé krumplipüré készült.
Holnap oldalas lesz, pirosra sütve:) (nagyon szeretjük)
Ma: Gulyásleves, aranygaluska.
Én is vettem tegnap szép karfiolt, 199 Ft volt kilója.
Mit főztök ma? Kaptam 2 db karfiolt a szomszédtól, így ma lesz belőle leves a többit pedig kirántom.
Holnapra pedig vettem 2 kicsi csont nélküli csülköt, az egész másfél kiló, azt fogom megsütni.
Nicsak, mit találtam:
Fa sörösrekesz bontóval
Kategória: Lakás kiegészítők
Gyártó: Thimb Toys
Korcsoport: 12 éves kortól
???????????????????????????
Óóóó, remélem, nincs nagyobb baj?
Jobbulást!
Szerintem mindkettőnek van illata.
Ha meg a narancs illatos héjába belebököd az illatos szegfűszeget, akkor még inkább felszabadul a kettő illata, keveredve egymással.
Tudsz böködni szemet meg mosolygó szájat a narancsnak.
Kár lenne beolajozni, mert akkor nem tudod megenni pár nap múlva, szerintem átitatódna vele a héj a húsig.
ez se rossz:
w.nlcafe.hu/advent_tuti_tippek/20131130/adventi-naptar-tipp-karacsony-csinald-magad/#66484_532968_1000x700
Adventi naptár ötlet a sörös pasiknak:
Igen:)
Néhány narancsot szoktam még mellé tenni, amikbe szegfűszeget böködök:)
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)