Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ezek szerintem is jók, bár én még nem vettem. Általában elkerülöm a paníros ételeket, de azért néha kell az! :) Sütni szoktam, néha pörköltnek.
Ezeket a darált dolgokat kihagyom én is. Nem szeretjük.
Én is szoktam a Hung.Erit-nél venni előre panírozott cs.combot, ill. szárnyát. Ott ami más egyéb kapható, szinte kivétel nélkül valami "vegyes darált" akármi, hiába is írják rá, hogy cs.mell, pulykamell, stb.
Hát azokban lehet aztán bármi, ezért csak a combot, szárnyát veszem, abba biztosan nincs beledarálva semmi más. Arany-tartaléknak jók is ezek, ha valami miatt főzésre nem maradt idő.
hehehe!
Próbáld ki, ha már úgysem érzed, nem mindegy?
Azt tudod, hogy akinek pl. cinkhiánya van, az nem érez ízeket, illatokat?
Jó az sima kecsöppel is! Rá sajt.
Én szoktam szószt készíteni, abba teszek oregánót, bazsalikomot is. Mi szeretjük.
Ki szoktam szúrni a zacsit, és jól össze lehet nyomni! ;)
Nekünk csak 82 l a mélyhűtőnk, de megtömöm néha...
Akkor min. 2 csomaggal vegyetek, mert ezt ritkán árazzák le!
Milánói spagetti :) - módra, rizzsel, krumplival stb. nagyon jó szerintem.
Nnna be is csaptalak, mert május 5-.g érvényes!!!
Bocsi!!! :)
:DDD
Azt gondoltam, itt csak én vagyok ilyen lusta, aki boldogan vásárol jóárasított, panírozott hússzeletet! :DDD
Én is igyexxem magamat becsapni, hogy csak abonett kekszet, meg puffasztott rizst eszek, és nem kenyeret, de amikor rámjöm, hogy kenyér kell!!! akkor bizony kenyér kell.És bizony leginkább a vacsorához, mert az általában nálunk vajas kenyér, felvágott, szalonna, hasonlók... kenyér nélkül nehéz ilyesmit enni.
Évek óta van egy nénike a piacon, tőlük veszem a törtpaprikát, ősz felé rákérdezek, hogyan áll a paprika, és egy évre a 0,5 kg, el is fogy.
Ma dőzsölős spórolás lesz...
A Sp@rban lehet venni lusta kutyáknak való panírozott valódi pulykamellet, ami most le van árazva keddig.
999Ft, 5 szelet van benne. Ha kapok, meg is veszem! :D
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)