Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Nálam az asztali gépen csak a sima helyesírás-ellenőrző van, de pl. a német változata nem veszi figyelembe, ha egy jelző mondjuk egy bekezdés elején nagy kezdőbetűvel írandó.
A guta üt meg vele.
Én lusta vagyok megjegyezni, melyik adón megy és mikor.
Felírni meg... na annyira meg nem fontos.
Dehogynem. Csak nem veszünk.
Nagy.
Eleve nem fér bele egy egész a biciklikosárba. Ha meg mást is vásárolunk, pláne nem tudjuk hogy hazahozni.
Külön azért elmenni gyalog, a huzigával, az meg nagyon elvetemült ötlet.
Te a dinnye miatt aggódsz, hogy nem fogsz lefogyni?
Én szalonnát ettem!!!! (Bár sok éve nem történt ilyen...)
".jó,a helyesírást javítja a gép,"
Meg is őrülök tőle!!!
Mióta a gép javítja, azóta lassan eltűnnek az egyben írandó összetett szavak, és az igekötők egyben és különírása is elfelejtődött. Még az is előfordul, hogy az igekötőt nem a hozzátartozó igével írják egybe. Mert a helyesírási ellenőrző programnak bármely változat helyes lehet... :((
OK. Rendben. Átléptem!
Behunyt szemmel! :)
Haha, szerencsére még sikerült visszahívnom. Egy órával hamarabb indult el a kelleténél.
No, majd megszokjuk, mikor is kell indulnia.
"én már meg sem nézem egyik számlát sem.minek,úgy sem igazodok ki rajta."
Ezzel én is pont így vagyok!!! Ha muszáj belemélyednem valamiért egy sima közüzemi számlát, akkor is ideggörcsöt kapok!
Én a csirkelábból készült pörit is imádom! Jó lecsósan.
Úgy ragad, mint a körömpörkölt!!! Finom!
:((
Szomorú, hogy elsősorban is elcsalják az ember pénzét ezek a biztosítók....
"másra igénye sincs,egy könyvet életében nem olvasott."
Azért nekem nagyon hiányzanának az életemből a könyvek!
Sajnos sok idő kell ehhez a "sporthoz" ezért nem tudok mostanában eleget olvasni... :(
Én a jó pár év alatt mindet láttam, nem is 1x, mert még a táj, és a lakások is tetszenek.
És az eredeti Barnaby /John Nettles/ olyan szimpatikus, az újat már nem bírom annyira.
Télen hétrere befekszek, és pont jó, hogy kilencig tart, már alszom is.
Én meg barackot eszem barackkal.
Dinnye még nem kopogott be az ajtón, mi meg nemigen hozunk.
Az előbb vacsoráztunk meleg ételt, mindjárt indul munkába a fiam.
A PIKOKot igen, azt szoktam.
Parizerből a marhát szeretem, az nagyobb méretű, és amit rúdban lehet kapni, az Interspárban, arany-ezüst csomagolású. Wei...na majd megnézem.:))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)