Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hát azért az se lehetett rossz!!!
Valahogy így képzelem el Forrestet és Bundyt is.
...bakker !!! nemrég vettem 1 ü fehér rumot és elpazaroltam , szárított gyümölcsöket öntöttem vele nyakon :( :(
... aha ! köszi , hallani má' hallottam róla :)
Koktél
Ásványvíz és fehér rum az alapja, mentával, cukorral, lime levével van ízesítve.🍸
Bundynak ma felbacták a zagyát :( ősszel lejár a jogsija és azt mondja h a kórháztól , kórházból ? kell 10enezer ft-ért engedélyt kérnie-kapnia a jogosítványhoz !
... nemrég , mikor volt a tüdőszűrés az volt a tájékoztatóba h akinek a munkahelyi alkalmasságihoz kell a tüdőszűrés papírja , annak 1000valamennyire ott kell csekket kérni a szűrőállomáson , a fiam nem kért / mert tavaly se kellett !! hiába mondtam neki h ez 1 újabb ! a kollégái sem kértek csekket :( :( / gondolom , majd fizet akkor , amikor megy az egészségügyi könyvvel az alkalmasságira :(
...mi az a mojito valami likőr ?
...na a lányom nem igazán hagyta a gyerekeket bántani ! azért is szakadt el a cérna nála , sok sok évvel később mesélte csak el ezeket a dolgokat , de nem ajánlottam volna neki h 1 újjal is hozzányúlt volna , kikapartam volna a szemét !
az is olyan volt,mint egy rossz pite.
egyik éven karácsony táján én is vettem egy lángossütőnél.az sztk-ban voltam,voltam egész nap nem ettem semmit.mondtam a kislánynak csomagolja be,mert megy a buszom.hát egy borzalom volt.
...Anyósomék utcájában élt 2 kisöreg , mindig üvöltöztek egymással ! / ahogy Anyósomék is ! / ott mindig zengett az utca ! h azért ? mert volt 2 szívbeteg gyerekük ? nemtom :( v azért lettek szívbetegek ? mert borzalmas volt a háttér ? én kétlem h valaha is szerették volna egymást ! én nem szoktam ordibálni , még visszaordibálni se , nagyon nem szerettem a nagyapámat az állandó üvöltözéséért , Mamikám se ordibált vissza soha , 1 tündéri béketűrő emberke volt :) lehet ? h sose lett volna gyomorrákos ? ha ő is kikiabálja magát ? ha levezeti a feszültséget ?
nem hiszem,hogy meg tudnék ütni valakit.bár a lányomat sosem bántotta senki.
...képzelj el 1 olyan helyzetet : a volt szomszéd 1 verekedős ba.om volt , a lányom vigyázott a gyerekeire , mert az anyujuk nem merte otthagyni vele a gyerkőcöket , de 1x betelt a pohár és elverték a pasit 4-en !!! a 3 gyerek + az anyu ! a lányom úgy vágta a palit a falhoz , h annyira meglepődött h se köpni se nyelni nem tudott ! na ilyen azért nálunk nem fordulna elő , nem jutna el odáig !!! de az ember nem is hinné h micsoda indulat van egyik másik ember?be .
** I.vh = II. vh (nem mindegy!) :))
A hátsó szomszédunkban egy igen idős házaspár élt, tata az I. vh-ból már fél karral jött haza, de ő még azért elment bevásárolni. Mama már nem tudott annyira menni. Örökké marták egymást, de ha a tata nem ért vissza a boltból, amikorra kellett volna, mama átbotorkált hozzánk, menjünk már elébe, nehogy valami baj érje... nagyon szerették egymást, nagyon ragaszkodtak egymáshoz. Aranyosak voltak együtt. :))
...de !!! nagyon is komoly !!! néhány éve a széket törte össze ! de mivel én olyankor inkább + se nyikkanok / mert az még olaj lenne a tűzre :( / örülök h nem engem tört össze ! nem mintha hagynám !!! após se volt időnként normális , olyankor aztán ordibált + verekedett , de hálistennek a fiai felnőttek .... ami nagyobb baj h ugyanolyanok lettek :( :(
Mi a Vadkerti tónál 400-ért ettünk frissen sült, de ritka pocsék pogácsaszerű lángost. Sajtos-tejfölös 650 lett volna.
semmi különös nem volt benne,egypár kirakodós,lángosos ,sörös.azt hiszem pénteken volt Zoltán Erika koncert,szombaton Kovács Kati,Kovalszki,meg a Vega,vagy mi a bánat,azt hiszem az egyik itt tanított pár évet.a lángos aránylag olcsó volt 500 .-ft,a sajtos 550.-,Agárdon talán a duplája.aztán vasárnap hálistennek semmi zaj.
Egészségedre! Kell az ilyen is néha hogy feldobja a hétköznapokat.
A cukorfesztivál egyébként milyen volt, azon kívül, hogy a zaj zavart?
Olyan jókat mosolygok azon, amiket Bundyról írsz. Bosszankodsz a dolgain, de azt hiszem, nagyon szereted, és ez biztosan kölcsönös is. Azért írsz sokat róla. Ne értsd félre, nem kifogásolom, inkább élvezem, hogy általad ő is itt van a topikban. Nem lehet unalmas a házasságotok, valószínű sok a humor is benne. Ha leüvölti a fejedet, biztos, hogy nem komoly, és nem jelent igazi veszekedést. Jól gondolom?
én hétvégén elvetettem a sulykot. mojítót ittam sok jéggel,cukor nélkül.a lányom csak limonádét szigorúan.
...ok ! hóvégén megyünk gyógycart íratni :(
...tudom , Anyósomék is igyekeztek úgy gondoskodni mindig , h jusson is maradjon is ! pedig sose voltak gazdagok , de volt 1 sorrend :) tüzelő + némi kis kaja + meleg gönc télire , márpedig erről nem októberbe kéne gondoskodni :(
...tudom , csak Bundy leüvölti a fejemet mindenért , ami pénzbe kerül :( pedig időnként elismeri h jó lenne ha szárazabb lenne , a féltető alatt elférne , régen felhordtam a teraszra télre , h ne kelljen messzire menni érte :)
+ ha keményebb tél jön, és tél végére kellene még egy kis pótlás, de a tüzép-nél nincs... jó az ha van egy kis aranytartalék.
Kérdezd már meg legközelebb a dokit és oszd meg velünk a tudást!!!
Előre is köszönöm, ha külön, priviben is megírod, mert le ne maradjak a válaszról! Érdekel!
...hajdanán egyik kolléganőméknél kéménytűz volt éppen a nedves fa miatt , amiből kicsapódik a nedvesség és összeáll a kéménybe a korommal keveredve szurokszerű trutyi lesz belőle ... mázlijuk volt , megúszták :) de égett rendesen a kémény :( :(
Ha van helyed tárolni a fát, akkor érdemes mindég egy kicsit többet venni! Előbb-utóbb összejön az adag.
További ajánlott fórumok: