Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hála az égieknek!
Ő oltatta magát?
Dicsekszem egy kicsit.
A nagyobbik unokám a matek oázis téli versenyén
megnyerte az egyik fődíjat, iPAD 9-est.
Tegnap sorsolták, volt örömködés a kis családban.
Na mikor érsz már ide?
szám kitátva...-))
húúúú, az bizti jobb lenne...
már most elterelted a figyelmemet.....-))
Te született fogorvos...-))
Na, abba bele is halnék...
Talán a bölcsesség fog előtti fog a tettes.
de jó piaszagom van.
(N betű nélkül..)
Van tablettám és pálinkával öblögetek...
De inkább a pálinkában hiszek.
Én már szédülök..
Előbb kezdtem írni, de a macska állandóan a telefon előtt tekergett.
Tegnap olyan cukker volt, nem ebben a szobában voltam és bogarakról volt egy film, a cicám 5 percig nézte fordította a fejét, lépett közelebb. Nem tudtam felvenni, mert a telefonom a szobámban volt, ha meglátta volna, hogy átjövök, rohant volna utánam.
Lyukas? Öblögesd pálinkával,vagy tegyél rá szegfűszeget, de amennyiben tutira azt szeretnéd ne fájjon, vegyél be egy tablettát!
Jobbulást!
Talán még sosem ettem ilyen emeleteset, de a foto jól nézett ki.
Én inkább Shake-s és krumplikedvelő vagyok...
Autobahnon azt kulturáltabb enni.
Kedves Ügyfelünk!
2024. március 1-jétől 15%-os inflációkövető díjkorrekciót alkalmazunk. Ügyfeleink érdekeit figyelembe véve, ez a Központi Statisztikai Hivatal által megállapított éves fogyasztóiár-index-nél kisebb mértékű.
Ezt magyarázza meg nekem valaki, ha az infláció egy számjegyű, akkor miért két számjegyű a szolgáltatás? És tudom a mobil még több lesz.
Lassan Vigyefene spórolós paradicsomlevesét kell főzni naponta, piros tányérban forróvíz.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)