Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... hát feküdj vissza 1 kanyart ! senki nem fogja számonkérni !!! ... én már 1x visszafeküdtem ma , mikor a fiam elment dolgozni :( akkor keltem csak fel mikor Bundynak reggelit adtam az inzulinja után :( :(
... vett a fiam náluk darált mákot 2 csomaggal / 2x 20 deka / :) hát nagyon aranyárba van , azt hiszem nem is lesz belőle süti :( de így is dagik vagyunk , majd egyenek inkább gyümölcsöt ! :)
... vett a fiam tegnap 2 db diósonkát , én nem tudom olyan hajszálvékonyra szeletelni ahogy ilyesmit lehet kapni , hát bedobtam megfőzni a kocsonyafőzőbe , lassan főzi , mint a nyaklevest :D :D úgy hátha ehetőbb lesz / mert nyersen olyan volt , mint a rágógumi :( :( v mint a cipőtalp ?!!! / majd hétfőn veszek még 1 rakás kiflit / kenyér helyett :) / és jöhet a karácsony :) de ha a fiaméknál lesz majd akciós bagett hétvégén , akkor má' kiflit se veszek :) egyik nap úgyis dolgozik v szombaton v vasárnap :(
... 1x a lányomat egyik ismerőse hozta haza Olaszországból :) a lányom előre figyelmeztetett h ne lepődjek + ha a pipe csak töri a magyart !!!! nahát !!! ehhez képest Dodi valahogy nem felejtett el magyarul / és akkor nem mondom h az anyanyelvét , mert ... /
... valamikor a munkahelyemre jöttek 46-ba kitelepített svábok " vendögségbe " a kisöreg , igaz h lehetett hallani a beszédén h az elmúlt bő 60 évet nem magyarok környezetébe élte , de nem felejtett el magyarul !!! pedig ! neki sem az anyanyelve volt !!! ez itt 1 sváb falu és itt szinte mindenki csak svábul beszélt 46 előtt ! ahogy az én Anyum is csak az iskolába tanult + magyarul , 40-be ment elsőbe :) amit az ember / nem az én véleményem ! / ha valaha megtanulta nem feljeti el !!! / Dodi is jól emlékszik !!! a tyúkeszembe se jutott ennyiféle :))))))))))
Bocsánat, hogy így túltengtem ma.
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!
Büntiből menjek zabot hegyezni?
Húzom a szám, mint aki vackorba harapott,
De ugye fogunk mi még egy tálból cseresznyézni?
Gndolom, hacsak nem ettem bolondgombát :-)
Látod, nekem nem savanyú a szőlő :-)
apranax dolo,de az csak akkor jó,ha már érzed,hogy fáj,és dagad.különben megelőzésre milurit,de azt orvos írja föl.általában vérvétel után.mikor nem tudtam lábra állni,a fiatal doktornő nem tudta mi lehet.mert ilyet még nem látott,az sztk-ban rá nézett az orvos,mondta,ez
köszvény.persze megnézték a húgysavat.
Nem tudok zongorázni a virsli ujjaim miatt,
És szépségversenyen sem indulok, mert uborka orrom van,
Meg amúgy is elég paprikás a hangulatom,
Csak tátogok, mint hal a szatyorban,
A boltban meg libának néztek.
A vaj nem a füle mögött van, az csak a fején van.
A füle mögött csak valami van.
Kocsányon lóg a szeme,
Míg a szomszéd csaj dinnyéit bámulja,
hiába ette meg a kenyere javát
a vén tökös.
Képed, mint aki citromba harapott,
Mert észrevették, hogy vaj van a füled mögött,
De az se menjen a napra,
Akinek vaj van a fején,
Mert vörös lesz a képe, mint a paradicsom,
És leég az a nagy krumpliorra :-)
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Na ugye, ti is azt fogjatok mondani, mikor a jobb vallamban a kulcs csontomat eltortem, (de akkor a jobb vallam lett a rosszabbik vallam! Akkor nem mondhatjuk jobb vallamnak!)
Az orvos azt mondta, azt nem lehet kiegyenesiteni, csak operacioval, es amilyen munkat en vegzek,ahhoz jo lesz az ugy yha a vegei nem pint egy vonalban is lesznek, majd ki fog az alakulni, tehat lesz -lesz, de rendes sosem lesz!
Masok meg azt mondjak, mikor a jo Isten megszuletesunknel osztogatja a sorban alloknak a velunk jarosagot, amikor az okossagot, es a rendesseget osztotta, en rossz sorba alltam, a csirkefogok soraba...
:DDD
" aki megszületett az 1x + is hal !"
Ebbol arra kovetkeztethetunk, hogy: mindennek a sex az oka!!!
Azert is halunk meg!!!
(-mert megszulettunk...
Bezzeg, ha akkor a szuleink inkabb moziba mentek volna, nem halhatnank meg!!!)
:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)