Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Tudod, mint gyerekkorunkban!
Kenyèr, vaj,szalámi, főtt tojás, reszelt sajt, csemege uborka ès piros arany.
Semmi extra! De ez az igazi!!
Jó ötletet adtál, így lesz levesem is. Köszönöm.
Vagy pörkölt, vagy fasírt, vagy sajtos hústorta lesz mellé, még nem döntöttem el.
Az újévi rántott karaj helyett most kerestem, találtam egy mustáros karaj receptet, egyszerű, nagyszerű. Ide teszem, esetleg valaki másnak is megtetszik:
Főzzünk inkább.
Kèszen van a lencseleves, a sonkatekercs, töltött tojás.
Holnap majd a retro szendvics.
Virsli is van.
Nálatok mi lesz a menü?
Én meg sárgaborsó főzeléket fogok csinálni.
Szeretem a lencsét is, de ujabban valahogy nem jó a bélésemnek, a sárgaborsóval meg semmi baja.
nem ölesztett, hanem ömlesztett :-)
bocs az elírásokért
Paprikás a hangulat!🌶️🌶️🌶️
😆😆😆😆
Nem privátban beszélgettél, hanem nyílt fórumon.
Most olvastam vissza, tegnap el voltam mással foglalva, azért írtam. Te vitted el az egész fórumot és térítgetsz itt folyton.
Nem mondhhatod meg senkinek, hogy mihez szoljon hozzá.
De most már "leszakadok" a témáról, hogy a te kedves beszolásoddal éljek. De te is fejezd be a hittérítést légy szíves.
Azt ugye tudod, hogy ez egy nyilvános fórum, senkinek nem kell az engedélyed, hogy hozzászóljon?
Sőt a szekta wzéredről sem csak jót lehet írni, bármilyen felháborító számodra. Te hozod fel a témát, viseld el a véleményeket.
Bözsi néni drága! Ha figyelmesen megnézed nem veled, mással beszélgettem róla. Nem kell hogy reagálj rá, a véleményedet nem kérdeztem.
Vagy mint Hoxa is mondja: "Ha a te szinted magasabb ne olvasd el, vagy ne szólj hozzá. Ennyire egyszerű lenne a megoldás."
Most pedig le lehet szakadni a témáról. Már rég nem beszélgetünk erről még azzal sem aki érintett, ezért más meg pláne ne görgesse tovább a témát! Te is mért nem a fórumtémával kapcsolatban írkálsz?
... nahát !!! akkor együnk is ! voltam 1 utolsó beszerzőkörúton Bundyval , nem akart , de beígértem neki 1 pezsgőt + hozzá kólát !!! úúúútálom a kólát is pezsgőt is , de fuvardíjként neki megveszem / 2-t vettem az egyiket már + is itta !! /
...volt a Li.l újságjába mogyoró , pörkölt sós nagggyon jó áron :) még a Met.óba se vettem ennyiért évek óta ! Bundynak pisztáciát szoktam venni jó ideje , de nagyon aranyárba van , a múltkor azt vettem a Lidibe és ezrekkel olcsóbban , mint máshol :) megkértem a há zurát h ha lehetne , eztán 1 Auc.ant és 1 Li.l-t ha lehetne , ha lenne oly kegyes-rendes..... nem mindegy ! h 1 heti kajapénzt hol költök el :) vettem most is 50 kiflit :) + lapkasajtot 30 dekásat , minden egyes lapja külön csomagolva / lehet ? h a fele papír :) /
... Erzsike !!! ha az segített rajtad ? a fizikoterápia , akkor azon az úton kell továbbmenni ! hátha még többet is használhatna ! hidd el h örülnék neki ha rátudnám venni h legalább próbáljon ki 1 gyógyfürdőt , v végigcsinálni 1 kúrát ! a nagybátyám térdét évekkel ezelőtt operálták :) már akkor 70 felett volt és sikerült a műtét , pedig fosott tőle rendesen ! a férjem + hallani se akar róla :(
... én sose voltam 1 szentfazék , a hit v van az emberben ? v nincs + :( de azt tudom , ha akármi gond és baj és probléma van én is a Jóistenhez fohászkodok , pedig nem vagyok 1 hívő nőszemély , de valahol mégiscsak segít ! / de az is lehet , h csak bebeszélem magamnak :) nemtom , de nekem használ :) :)
... akármennyire is nem hiszel benne a pozitív felfogás mégiscsak segít túlélni , elviselni ... nem is tudnám úgy megfogalmazni ahogy kéne , és dehogy vágom a fejéhez a tégelyt se !!! azzal csak rontanék a saját helyzetemen is nemhogy az övén ! tudod : az igazi szeretet türelmes ...
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)