Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Én a hálósat veszem, a 2 kg-os kiszerelést általában.
98 %-ban azonos a minőségük.
Piacon meg van amikor kívül szép, belül meg vacak.
Egy eladónál jó mindig,ha van nála, de az francia és elég drága is.
Én nem a nyitvatartásra gondoltam. Enissa írta, hogy szép krumplit vett a Lidl-ben, én meg nem szépet láttam. Arra írtam, hogy napok és üzletek szerint is változó lehet. Talán nem mindegyik Lidl-ben van ugyanazon a napon és ugyanolyan minőségű.
Ahogy írtam is, a piacon szép régit vettem, de 800 volt kilója. Több, mint nálatok az új.
Mert elrakják a termelők,jó ár reményében.
Tőlem aztán remélhet,az nem kerül semmibe,de a krumplija rajta marad.
A LÍDL -ben szoktam mindig venni, az jó.
Tudom nálad más a helyzezet.
Nalunk 700,jobban megéri mint az a fekélyes agyonmosott belül romlott Ó-krumpli.
Azt sütöttem tegnap a rántott karaj mellé.Egészen aprobbakat veszek,jol átsült az air fryerbe.Az Ó krumpli is 450-500 ft ,aztán felét eldobom.
Én az akácot teaként iszom, nagyon jó refluxra és egyéb dolgokra is.
Bodzaszörpöt én is szoktam csinálni. Cukor helyett édesítővel, de nem nagyon édesre, inkább a citrom íze dominál.
Annyira édes amennyire édesíted. Most csak áztatom a vízben a virágot. Majd később teszek bele citromot, és édesítem.
Most akácot is áztatok. Kipróbálom milyen lesz.
Miért ne? Ha Szabot.88 csigát főz, akkor már csak nem maradok le a jóról én sem!!! Ráadásul a béka finomabb is, mint a csiga.
Valahogy így:
"Virágéknál ég a világ, sütik már a rántott békát,
zimme-zumm zimme-zumm rece-fice bumm-bumm-bumm!
Bíró Marcsa odakapott, békacombot ropogtatott,
zimme-zumm zimme-zumm rece-fice bumm-bumm-bumm!
Puskás Gábor későn futott, neki csak a füle jutott,
zimme-zumm zimme-zumm rece-fice bumm-bumm-bumm!"
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)