Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Nem kapható marha?
A c*rv@ életbe, oda sem fogok disszidálni.
Marha itt sem kapható.
Legalább nem költök rá.
... holnapra főzök marhalábszárból pörit majd iccaka :) és holnapra lesz belőle gulyásleves :) :)
... gyönyörű idő van még mindig , részletekbe kertész vagyok :) :) ma :)
Jó dolog ez a fagyasztó. Mikor még dolgoztam, akkor vettem nagy hasznát, de most is jó szolgálatot tesz. Én is rakok bele készételeket is.
Nem rossz a lutri ebéd, legalább meglepetés lesz.
Heló, mindenkinek!
Ma itt gyönyörű tavasz van, lementem, nagyon jót napoztam. Elcsábultam egy doboz pacal erejéig, az lett az ebédem, a túrós tészta marad vacsorára.
Én egy vödröcske lesütött csirkét vettem ki a normál hűtőből, amit még valamikor novemberben akciósban vettem. Majd leszedem róla a zsírt, ha egy kicsit olvad róla, és holnapra jó lesz valami körettel.
Vasárnapra "lutri-ebédet" tervezek: majd a fagyóból kiveszek egy dobozt, és hogy csirke pörkölt, vagy köröm pörkölt lesz-e benne, majd kiderül. :))
... mivel ez 1 főzős fórum :D a mai zaba tarhonya leves + gombás tojás :))))))
... 7 ágra süt a lizi :) gyönyörű/csodálatos idő van :) de hétvégére mondja megint a meteorológia a hűvösebbet :) / v az időkép ? / de Bundy kirakta a monitorra az egész heti időjárást
Paprikás csirke, szárnyból, amit a fiam szeret.
Mivel egy lapon főzök, a gyorsaság kedvéért belefőztem a tésztát. Reggel hajnalban kel, úgyhogy kell a rendes vacsora.
Matyas talalt nallunk jeget, ma meg mar olvadasbe is kezdett a ho es jeg. A park aljat a gleccser vajta ki, es az itteni, ugy 50 meternyi mely es ugy 150-200meter szeles gleccser vajta park aljan levo folyot.
A delkoruli napsugar eleri, a folyo olyan szepen csillogva a meg leveltelen erdo kozott at csillog, a visszaverodo napsugarak tomkelege, mint millionyi tunderkek tancolnanak rajta. Csodalatos elmeny tudnak nyujtani.
Mar azt hittem, hogy a napsutes, az az a meleg fenye vegleg elkoltozott felolunk, Ami erdekes iluzioba visz bennonket, amikor a tenger folott repulink ugy 12km magasan, akkor nappal, ott mindig napsutes van, csak a foldunk folotti cudar tomorebb felhok takarjak el tulunk a nap sugarat. De ha eppen ugy erkezunk, ugy majdnem meg szurkulet utan, es akkor szalunk le az erkezesunk szinhelyere a leszallaskor, ha a repcsi ablakan kinezunk, mintha Liliputba erkeznenk, amikor a varos relativli halvany fenyei megvilagitjak az alattunk elhalado varos utvait, es hazait.
A Napocskank kellemesen meglepett, ma szepen kisutott, es remelem a ho feher feluleterol, nem visszaverodve az urbe visszakuldi a meleget, hanem a havat kezdi meg enyhiteni hideget, hogy ha tetovazva is, de itthagyjon bennonket.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)