Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
ha keresnétek, kutyálkodni mentünk...
jó iccakát!
Az már nekem a világ vége.
az első randinknál akkor miért állítottál a cinkotai hév végállomásra, kaktusszal a kezemben?
Europarkban is van, illetve az volt a neve régebben, most nem is figyeltem mi lett a neve, nekem Europark marad. És több helyen, de én a pesti oldalra járok.
szerintem ezektől a rétesektől elhízunk..)))
csodáljad a tavaszomat,
s rántsad meg a ravaszomat,..))
Reméltem, hogy ezt mondod,
Így nem okot majd gondot.
Te is tudod, milyen van,
Jártál ott a napokban.
Óh, aranyom, kis hamis,
a fegyverem nem hamis,
Köszi, budai oldal. Csak azért figyeltem fel Lávli ajánlására, mert azt írta, hogy van menü is, amit el lehet hozni. Ilyennel egyik Sparban se találkoztam.
én tudom, Knóbli cinkotai...)))
Meggyest, mákost, mi van még?
sok rétesnél ez a vég,
Vevő vagyok arra is,
Ha a puskád nem hamis.
Nem tudom merre laksz, és gondoltam, hátha.
mindig csak a pénzköltészet,
menjünk lőni, célművészet,...))
Megyek veled szívesen,
Rétesedet fizetem.
Túróst kérsz, vagy meggyeset?
Te melyiket szereted?
megyünk holnap rétest enni?
nem kell hozzá semmit tenni,
uppps, ez nem a Petőfi kőr..))
Ismerem, de ritkán megyek oda. Talán csak egyszer voltam.
Corvin plázában is van egy üzlet, az lehet CBA, de meleg és hideg ételek is vannak.
Én éppen most ragadtam ide egy kicsit, a tv nem csábított. Remélem, a székem nem ragacsos, nem szeretnék sokáig maradni.
mindenki a TV előtt ragadt?
Nagyon kedves vagy, ezek közül csak egy jöhet számításba, az Erzsébet körút, bár az sincs túl közel. Majd egyszer, ha elvetődök arra, megnézem.
mint nekem a térdem.sosem lesz ép.
... Bundy is ma füvet nyírt , csak elől az udvarba + előttünk az utcán ! de szegénynek lóg a bele :((((( ha 1 hét alatt lesz levágva ? az se tragédia :) le van carva még a car is ! de 1 picit muszáj minden nap mozogni ! megállsz meghalsz ! mint a haverja/szomszédja , szegény mikor nydíjas lett eltört a bokája , sose épült fel belőle ! :( és 1-2 éve el is ment örökre , előtte talán 1-2 évig volt nyd-as ?!
a nagyapám húga volt tényleg igazi pedáns.a kinti vécé patyolatra súrolva,igaz két pici szobájuk volt a tanyán,de a sajtárok is,amibe a tejet fejte,biztos nem járral mosogatott.
ne szégyelld,én sem vagyok a pedánsság mintaképe.épp egyik nap beszéltünk a húgommal,régen az ember jobban csiszatolt,most már nehezemre esik.na,a kertről ne is beszéljünk.a fűnyírás után alig tudtam mocorogni.még jó,hogy kint a kicsi sávot a szomszéd lenyírta.
... hú !!! most össze is szégyellem magam ! mert én + cefetül trehány 1 nőszemély vagyok ! / dehát elnézem magamnak !!! mert ember nincsen hiba nélkül ! :(((((((( másnak + más a hibája !! :(((((( / nekem a lusta dögökre van kihegyezve az allergiám , az olyanokra akik megtehetnék h megmozduljanak/strapálják magukat ! de mégse tették/teszik !!! akik várják az ingyent :( mert az nekik jár !! hát nem jár !!! nincsen ingyen ebéd ! mondta " ecceri " !!! az egyetlen amibe igazat adtam neki ! :(
... gatya lesz az !!! csak úgy férfiasan ! @@@@@@@@
... ezek vannak a fiaméknál is csak :) de még ez is klassz :) ha főzelék + egyebek nincsenek is náluk :)
További ajánlott fórumok: