Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Holnapután megyek munkát intézni, remélem sikerül. Kis... fórum

Holnapután megyek munkát intézni, remélem sikerül. Kis... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 55Judit)
2023. jan. 26. 16:42
rehabilitációs munka,szerintem lehet végezni. járj utána
2023. jan. 26. 14:11
Sziasztok,sajnos nem sikerült :( Rehabilitációs munka,papírhajtogatás csomagolás ilyesmi. Nem tudom öregségi nyugdíjas is végezheti-e. utána kell járni. Én is megpróbálom majd tavasszal újra.
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 26. 11:51
ha már tudod hogy otthonról fogsz dolgozni, biztos van már kilátásban valami. Elárulod milyen munkát kapsz? Öregségi nyugdíjas is végezheti?
9. Myra (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 25. 22:24
Szia, en meg mar nyugdijas vagyok. Dolgozom is , de nincs folyamatosan munkank, igy en is keresek masik allast. En 9 eve dolgozom mar home officeban.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - OldPinokkio)
2023. jan. 25. 15:31
Köszönöm szépen :) Az a helyzet hogy rokkantnyugdíjas vagyok sajnos,tehát csak rehabilitációs munkát végezhetek. Sajnos mentális és fizikai betegségeim is vannak,így itthonról fogok dolgozni. Az eddigi jövedelmem is megmarad. Férjemmel közösen osztjuk be a pénzt.Ő is keres,bár nem túl sokat de eléldegélünk szerényen. Oda fogok figyelni a pihenésre,kikapcsolódásra is igen :)
2023. jan. 25. 15:29
Hajrá! Szorítok, kéz- és lábtörést! 🙏🍀
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Secret8)
2023. jan. 25. 15:27
Köszönöm szépen :)
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Nilem023)
2023. jan. 25. 15:27
köszönöm szépen :)
2023. jan. 25. 07:55
Sok sikert😉🤞🏻🍀
3. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 25. 05:16
Hajrá! Mindenkinek jól jön egy kis pluszpénz :)
2023. jan. 25. 05:02

Kis elmélkedés a munkanézéshez.


Az, hogy dolgozni tudsz, és képes vagy plusz pénzt keresni, nagyon fontos lehet a jövődre nézve. A munka és a pénzügyi biztonság segíthet abban, hogy stabilabb életet élhess, és hogy biztonságosabb jövőt teremts magadnak és a családodnak.

A munka jótékony hatással lehet az egészségedre is, mert segít a mentális és fizikai egészség fenntartásában, valamint növeli az önbecsülésedet és a szociális kapcsolataidat. Ezen kívül, ha képes vagy plusz pénzt keresni, akkor több lehetőséged lesz, hogy kielégítsd azokat a szükségleteidet és vágyaidat, amikre az alapjövedelemed nem elég.

Amikor munkát keresel, fontos, hogy a munkát és az órabért, amit kínálnak, összevezesd más kondíciókkal, mint például a hely, az idő, a követelmények, és az elvárások, utazás. Meg kell fontolnod, hogy ez a munka valóban megfelel-e az igényeidnek, és hogy valóban képes vagy-e elvégezni. Ha valóban jó munkát találsz, ami megfelel az igényeidnek, akkor az valószínűleg segíteni fog a jövődre nézve.

Jövedelemforrásaidat sokféle forrásból szerezd be, hogy ne legyen túl sok kiugró kockázatod, nehogy egyetlen forrásodból származzon a jövedelmed. Pl, ha van lehetőséged, tegyél félre megtakarításokat, hogy legyen pénzed, ha szükséged lesz rá.

Esetleg beszélj az orvosoddal a munkával kapcsolatban, hogy meggyőződj róla, fizikailag és mentálisan képes vagy a munkára. Ha bármilyen kérdésed van, vagy problémád van, ne habozz kérdezni.

Ne felejtsd el pihenni és kikapcsolódni a munka után, hogy fenntartható legyen a mentális és fizikai egészséged. A kikapcsolódás és a pihenés segíthet abban, hogy jobban teljesíts a munkában, és hogy jobban érezd magad.

Összefoglalva, a munka és a pénzügyi biztonság fontosak a jövődre nézve, de fontos, hogy megfelelő munkát találj, és hogy rendszeresen pihenj és kikapcsolódj.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook