Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
szióka:-)
jól vagyunk,
túl vagyunk a lagzin és nagyon szép volt
sziasztok
Are, merre vagy?
köszi lelkem! azért tettem ám fel, hogy csak irígykedjetek:DDDDDD
Puszi a pocódra!!
sziasztok!! Dizzz csúcs a konyhád!! nagyon szép!!!
nem vagyok ám irígy!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Sziasztok!
Mi újság?Van már valakinél gólyahír azóta?
hát na, most előszöris hazamegyek :)
a 7en bejövök még rendesen mert ugye 20-a lesz pnteken, megkérdezem tőle msot hazafelé menet hogy hogy is tervezte ő ezt, és hogy mennyi pénzt is adna erre a néhány napra amit nekem gondolt.
Aztán holnap nyomtatok vagy 100 önéletrajzot, (ha már ittvagyok kihasználom mert az otthoni nyomtatom nemjo) és gőzerővel keresek mást!
részvétem! tudod erre mondják hogy szegény embert még az ág is húzza!
nehogy már valami könnyen menjen!
én most kaptam egy "pofont" lényegében ki lettem rúgva! közölte a főnökasszony hogy ne járjak be csak 8-12ig meg 17-20ig. (tb, áfa határidők) nembaj nem csüggedek, legalább lesz időm kitakaritani meg normális állást keresni!
húúú, ez kemény...
minket át akartak verni, de szerencsére van egy jó ügyvédünk, aki kezeli a helyzetet.
A negatív dolog nem ez, hanem, hogy most vesztettük el a szüleinket, úgyhogy jó volt így kínlódni még egy házépítéssel is...
elhiszem, meg valamiféle fogalmam van róla. bár nem akonyhával kapcsolatban hanem tetővel.
mi tetőt cseréltettünk, (teljes födémcserével) és pont aban az időszakbanmikor esett az eső, az ácsok is szemétládák voltak, úgyhogy na...beáztunk, bokáig ért a víz az egész lakásban, beszakadt a plafon az előszobában és afürdőben, kiláttunk az égre...ugyhgoy nemvoltsemmi.
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?