Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
:DDDD most gondolj bele szegény pasik mit élhetenk át és tényleg mostanába vettem észre magamon, hogy magamra tudnám cuppantani, csak hogy együst legyünk Ő szegényke csak figyel ,na most mivan?
A kis tabimról nem is beszélve, mert már most szeredem a terhességi vitamint.
Igaz 3-4 naponta 1 szemet.
na ez ajó hozzáállás nem szaban tulgörcsölni atémát, szrintem már én is túl sok mindent tudok!
Amikor megkérdezte a párom, hogy mit kell tenni hogy babaánk legyen vagy 1 órát meséltem neki és csak figyelt nagy szemekkel?
Az az igazi Szeressétek egymást! és jön a babátok!
naa az t nem mondtam az ovu teszt biztosabb mint azén tudásom!
Szerintem 2-3 naponta együdt és nézz ovu tesztet és hőmérözz, de ez csak egy tanács!
figyu a pete 1 napig életképes! ha az ovi tesz (logika) Pozitív akkor azanp legyetek együdt! ez csak a józan ész!
De mai fontosabb a spermák 3-5 napig is elélnek a nőkben!
Legelösször a fiú azaz Y kromoszomájú spermák dölnek ki a sorból. utánna a csajok (X)
Ezért is ajánják, hogy aki fiut akar az sűrübben legye együdt aki lányt az ritkábban. És a fiukat érdemes (hátulról) hogy mélyebre hatoljon a kuki és gyorsabban odaérjenek a petéhez!
Na én ennyit tudok4
Szia DRÁGAAAAA
PUSSSZAAAAAAASA!
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?