Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
nekem megjött a 31. napon!
érdekes volt ittama palástfűt, és attól a görcseim elmultak és nem annyira érzam a pirit.
nagyon édes!
Hát igen aki ért a gyerekek nyelvén az ért! (20 perc pólya nélkül no sírás)
Tényéleg Piri?
Szia! :D
Na akkor megleeeepiiiii! :D
Figyi... sztem mindent túl lehet élni ám, csak akaraterő kell, és támogatás! :)
2001-ben volt a nyálmirigydaganatom, 2003-ban apumnak hererákja... és mind a ketten élünk virulunk... mosolyogva csináltuk végig! :D Sőt... apum közben lediplomázott... sugárkezelés után ment az egyetemre! :) Vitt minket a család tovább... a pozitív hozzáállással... anyumat egyszer nem láttuk sírni... bár néha elbújt és akkor biztos kiengedte a gőzt, de előttünk soha! :)
Az igen... aranyos nő... én felpofoztam volna... :( Húdeidegesítő... nem mondtál neki semmit?????? Én úgy kikeltem volna magamból... csesszemeg... hát nem kell rögtön eltemetni valakit...
Nekem is volt nyálmirigydaganatom... és??? Itt vagyok!!!!!!!! Grrrrrrrrrrr
Most off leszek, de ki kell írnom magamból: Itt voltak a rokonaim apám nővére(egy hárpia) tisztaság mániás meg egy köcsög. Anyu rengeteget takarított náluk, mert ott aludtak, főzőtt is sütött stb. anyukámat műtötték 3 éve egy rosszindulatú csomó volt a mellében és most nem tudom mi történt, de belázasodott hétvégén és a műtét helyén egy nagy vörös folt lett neki. Teljesen kikészültünk ma ment vissza a kékgolyóba. DE történet csúcsa, hogy apám nővére közölte velem, hogy anyu nagyon beteg és kísérjem el orvoshoz, mert nagy gáz van.És egéyz nap azt ecsetelgette, hogy az urnás temetés az olcsóbb....Gondolom tovább nem kell részleteznem:o(((
Bocs az offért, de el kellett mondanom, mert kész vagyok agyilag teljesen:o(((
Nanyugilegyen! :D
Nem kell nyüstölni, mert már barnázgattam kicsit... :D Olyan haloványan...., de a mindjárt megjön érzés elmúlt... a melleim viszont még mindig fájnak... :(
Még nem jött meg??? Hihihi holnap kedd van.....
Palma gyere nyüstölni kell Nájkit hahóóóóóóóóóó!!!
ismerős, de el fog múlni remélhetőleg.
én a gyümit tudtam megenni mert annak nem volt mellák íze.
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?