Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
ha engem kérdeztél, akkor azért nem megyek a férjemmel, mert autót szerel, és én nagyon nem tudok mit kezdeni a szüleinél.
Nagyon aranyos emberek, arany szívük van, de egyszerűek. két 70 éves ember 8 általános végzettséggel. a 4 nap hosszú lenne...
Tünde ott volt pé, ahol elkezdett emelkedni a hőd.És fent is maradt akkor volt tüszőrepi.
hát, akkor passz.
szerintem Aret kérdezd. Ő mindent tud :-)
amúgy hány naposak a ciklusaid?
én is. nagyon. bevallom, bízom benne. nekem még nem nagyon késett. inkább jött 3-4 nappal korábban, mint 1 nappal később
tudod azt nem értem, alőször 12-ére jósolta, aztán utána miután írtam a hőt, 17-ére rakta...
próféta szóljon belőled :-))))))))
azért kíváncsi leszek a tesztedre!!:))
nekem a menzi alapján számolta ki. hőt nem írtam be. legalábbis az alapján nem dolgozhat, amit írtam be...
Neked is jó 4 napot zebrásat:oDDD
nem sokára igen. felrakom férjem a vonatra. megy haza szüleihez. én maradok :-)
nekem meg sztem 4-5 nappal későbbre, bár nem az elejétől mértem...
én használtam a ciklus.hu-t. Nekem sem akkorra húzta be a pé-t, amikor szerintem volt. nekem 2 nappal későbbre
remélem az azért elmarad...bízom benne:))
csajok, ha elűntem, akkor megjött a férjecském.
jó 4 napot mindenkinek!!!
Nem azt én is iszom, de ha menni fog a hasad, akkor nem ér semmit, mert kiürül.
nem tudtam onnan letölteni:((nekem a ciklus a 17. napra húzta be a pét....bár sztem előbb volt...
ha jól tudom a Normafolre az ilyenre való. Mikor nekem gondom volt, nekem is azt ajánlották
babatervezőket akartam írni:oDD
Amúgy nekem is ez volt az érzés a gyomromban, amit írsz.
most ittam egy normaflort, rem nem csinálok rosszat..
Nem én a babtervezőkotthona.net-ről töltöttem le táblázatot és ott vezetem, mert ott, ha jelölöd a hüvelyváladékot is, akkor keresztezi a peteérés napját a hővel magától.
jobbulást Tünde!!!
remélem hamar túl leszel rajta...
tudod milyen érzés nekem??mint amikor megszületett a fiam, és felkeltem..és nagyon fájt..alig kaptam levegőt..na kb ilyen..
húú én bármit megtudok enni...csak utána fáj a gyomrom..alul nem jön...
Belőlem minden kijött alul, bármit ettem.
24..de most nem jött össze..((a ciklus.hu megbízható?vezeted ott a hődet?mert nem túl tiszta amit látok rajt..
Amúgy hányadik napon tartassz?
na a banánt próbáltam, attól még rosszabb volt:((este megpróbálom a krumplit akkor.
További ajánlott fórumok: