Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
kataanya ha holnaputáni a j nap
akkor me kellene mindent beleadni!
mert a holnapi nap már valszeg késő lesz!
húúú de szupi!
MINDENKÉPPEN ÍRD MEG!:)))
Érdekel hááát:)
are,ha érdekel az eredmény mindenképp beszámolok,szoríts légyszi hogy sikerüljön mert nagyon szeretnénk,a rizikó is 0!
persze,most ne vedd ezt kézpénznek,de nagy az esély!:)))
azért vagyok ilyen bizti benne,mert a j nap elötti nap a legtutibb!
nagyon boldog lennék ha igazad lenne csak félek beleélni magamat mert nem akarok csalódni!
nyunyó nagyon nagy esélyt látok rá:)))
sziasztok!nekem tudnátok segíteni? nekünk is most volt az első hogy ezzel a módszerrel próbálkoztunk.21.-e volt a j. napom.csináltuk 17.-én,19,20.án.tegnap óta úgyérzem kicsit fáj a petefészkem.szerintetek reménykedhetem?
Közben megnéztem a másik lapon is, ami napra adja meg....Ott a holnaputáni nap lenne nekem jó, fiút jósol 0 rizikóval. Bíztató!!! :)
Jelen pillanatban mi még csak most kezdünk neki a "gyártásnak". Harmadik baba lenne. Elgondolkodtatott, mert első gyerekünk úgy jött össze, hogy rögtön a mensi után voltunk együtt. Tudom, hogy akkor jött össze. Visszanézve a naptárt, akkorra is jósolta a j napot. Úgyhogy...lehet benne valami.
az a lényeg hogy a j nap elötti 2 napon legyen akcióóóó
végülis pont mikor "akciózni kéne" két vizsgám is lesz... na sebaj, megoldjuk, a cél érdekében mindent :D
akkor lehet elnéztem vmit...
az eleve hülyeség,bocs
összesen 4 nap lehet bejelőlve,6 semmiképp
értem, február 4-től van vizszintes vonalam, és 10-én a függőleges
a j nap az astros szerint csak a függőleges vonal,mindenkinek csak egy j napja van
az a lényeg hogy a vízszintes vonaltal jelőlt napokon legyen szex,a j nap már késő
biztos ami biztos Te is kiszámolod? :D de csak ha nem teher, mert fárasztani nem akarlak.
(1980.08.13. 15:30.)
az astros nekem azt irta hogy február 4-10, a j napom meg elvileg február 8. tehát nekem lefedi egymást a ketto.... elvileg...
szia fildus!!
a j nap,neked is tutis lesz!
hidd el,nem egy csajnak csináltam meg a naptárt,és nem is egynek jött össze:)))j napon:))
Mivel én 3 éve nem védekezek semmivel, azt hiszem teszek egy próbát. Kivizsgáláson voltam, teljesen egészséges vagyok.... úgyhogy engem minden segítő tanács érdekel csajok, ha van segitségre szolgáló infótok várom szeretettel!
Hú, visszaolvastam néhány írást, kicsit meglepődtem, hogy vita indult el, azon, hogy ki hisz benne és ki nem. Mindenki maga dönti el, vesztenivalónk nincs csajok, akár hiszünk benne, akár nem, egy próbát megér!
Sziasztok :)
Látom vagyunk egy páran, akik "kipróbálják" ezt a módszert. Megmondom őszintén, én mindent kipróbálok, mert szeretnék már végre anyuka lenni. Nekem is pont meg lenne, mikor J napom van, de ezek szerint akkor nyugodtan lehet "akciózni", már ha van gusztus hozzá...
Ti mennyi ideje próbálkoztok?
drukkolok neked nagyon! :))
Dejó!!!! Hát akkor mensi ide vagy oda...... :) Egyébként szerencsém van, mert alig-alig vérzek, csak mint az utolsó napokban, úgyhogy lehet. Remélem, hamarosan én is elmondhatom, hogy sikerült.
További ajánlott fórumok: