Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
nagyon sok no szenved ettol sajnos.A veteles kockazata40%.Tulajdonkepp nem lehet belole kigyogyulni csak kezelni.
nekem volt 15 db is, jó nagyok:)
nekem cikl első felébe 36.2-36.4 között van
pé elött,,,,ez minden hóban így van leesik 35.9re,,és utána megy fel,36.7-36.9re:)
most volt először magas a hőm,,,most ment fel csak 36.9re a baás hónapban:)
Tele van a petefeszkem cisztaval,IR em van ami inzulinrezisztencia(erre szedek gyogyszert)tuneteim.Tulsuly,szorosodes.
persze, most beteg vagyok, fáj is a torkom meg egész éjjel izzadtam...de nem vagyok 10 napja beteg...a rékának is ezt csinálta a cléosti
nekem nagyon eleg ennyi tuszom,igy is majd szetszakadok.
jóóó biza:))...de nekem lehet h túlstimuzta...nekem élt cikl elején 36.5-36.6..aztán gfelmegy 36.9-37.1-re...erre most az elején volt 36.7-37.1...és mostanra ment le 36.6-ra...
subidubi rókaprém,más is buzi nem csak én!!!:DDD
Voj meg má a hűtőt is főfajja:)
akkor valami bújkál benned,,az tuti nem a closti
mára lement normálla a hőm..36.6..tegnap 37.5 volt de akkor szarul is voltam..
úgy ahogy van nem értem,,,nekem a clostitol a cikl első felében semmivel nem volt magasabb a hőm
és nekem a 39 napos cikl helyett lett múlt hóba is meg most is 32 nap
ez má jóóó azé:)
a pcos mivel jár?..ugye az van neked?
csak kérdeztem, én is kaptam háromszor clostit, aztán nem jött vele össze, utána kaptam szurit, attól sokkal töpp érett pé-m lett:) mondjuk ekkor sem lettem terhes:)
azt h a 10en hívjam fel...nem mindig rövid...kb minden második...kb 24... a másik meg 27-28..ez van most..lehet h az egyik pfészkem alulműködik:(..de a hőm most clostival a leszarabb
tegnap voltam nála,,de nem volt vizsgálat csak uh
és meg akar vizsgálni,meg uh-ni is akar
bár nem tom minek
a terhesség miatt megyek,,nem pét nézni
csak clostyt kaptam,eloszor csak 2*1 et attol lett egy tuszom,aztan emeltunk az adagon.szepen reagalok ra.miert szerinted mast is kellene kapnom?
a closti inkábbb még jobban lerövíditi:)
ez a 10-ik nap ugye????
pedig neked most van lesz péd,mert kúva rövid a ciklusod nem???
erre a doki mit mondott?
nekem ma van a 10.nap..hívtam is a dokit de ki volt kapcsolva..pedig hónap jó lenne menni...tudod, nekem néha rövidebb a ciklus..bár lehet h a closti meghosszabbítja:)
a szine nem érdekes:DDDDDDDDDDDDDD
jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
igen...hamarabb csináltam mert dolgom volt 6kor...de a reggeli előtt nem vártam..azt csak úgy hazajöttem és megcsináltam (de délelőtt sokkal sárgább volt a pisike..bocs:)
most énis fogok menni,meg igértette velem:)))
de nekem a 12.ik nap az kedd,,így majd csak a 15.iken megyek mert pénteken rendel magánon
eddig csak clostit kaptál? mást nem? mármint a peteérésre?
További ajánlott fórumok: