Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
mi már gyúrunk rá pár éve...:-))
Tavaly lett is baba de mivel épp nagyon beteg lettem egyből, mielőtt kiderült volna ezért később elhalt.
Aztán több mint egy évig lett korrigálva a baba miatti kár a hasamban.
Most megint terhes lettem de nem maradt meg, csak annyit lehetett érzeni belőle hogy késett egy hetet és erősebb volt mensi.
Majd jövő hóban:-)) Vagyis majd most
Hát akkor én sem lógok ki a sorból.
MENJ MÁSIK DOKIHOZ!!!
:-DDDD
De említettem... azt mondta ez normális... úgyhogy ő biztos nem az! :D
Akinek eddig elmeséltem ezt, mind sürgősen másik dokihoz küldött! :D
Vicces én is májusban voltam egy hasi műtéten:-))
Dokinak nem említetted?
hát, az építkezéshez sem kevés pénz kell.
2003-ban lakást vettünk és nekem már az megterhelő volt, az idegeskedéstől övsömört kaptam akkor és gondoltam, hogy most nem szeretném még egyszer. most viszont tök simán ment a ház vétele. viszont a költözés iszonyat volt. azt mondtam, hogy innen csak akkor költözöm, ha valaki helyettem dobozol, szállít, berendez, kipakol - tehát ha megnyerem az 5-ös lottót:-)
Hát igen... úgy tényleg könnyebb... csak pénz kell hozzá, gondolom nem kevés! :D
Merre vettétek? :)
Műtét? Milyen műtét?
Elötte normálisabb volt szerinted a mensid?
Én meg most voltam wc-n és nincs vér... :)
Reggel jött két csepp és fájt a pocim is... de most megint csak egy pici barna van a betéten... ez már megint szórakozik velem! :D
Kösz de nekem elég kimennem a tóhóz és már ott is vannak a gólyák, meg az oldalam is tele van már velük, de valahogy mégse jöttek időben...
:-)))
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?