Igen bár egy rakás pénzt ki kellett dobni erre nekik,mert hát nem a szomszédban csinálták a 4 D ultrahangot és nem is 2 fillérért.Én azért meglátogatnám azt a kedves doktorbácsit és megmutatnám neki a 4D felvételt.
hááát képzeld..tegnap a 25-en elkezdett fájni apocim...meg amikor felnyúltam wc papírral akkor pici rózsaszín..nekem ilyenkor kb egy óra múlva megjön..azóta semmi..a derekam nagyon fáj..meg a pocim is (nem görcsöl, csak kicsit fáj)..a mensi meg eltűnt..ma vettem egy tesztet délután..az nega:(..most mi van?..
Szerdán kell mennem dokihoz ultrahangra.Kíváncsi leszek mit mond majd.Az egyik sógornőm felhívott délután,hogy az egyik 20 hetes ismerősének a korházban azt mondták,hogy nincs kifejlődve a babájának a lába rendesen.Szegény tiszta ideg lett.Elmentek 4D uh-ra szekszárdra,ami innen 200km,mert ott volt leghamarabb időpont.Ott megnézték a picit és megmutatták a kismamának még a picurkákának a lábújjait is.Jó mi?Fölöslegesen felidegesítette valami hozzá nem értő idióta.
Csak az életet nem értem, hogy miért vár eddig, ennél még az is jobb, ha pár hetesen elvetél az ember, az sem jó, de ennél tuti jobb, hogy temeti a babát :(
Még most kezdett el ruhákat, babakocsit vásárolni, mert izgult nehogy baj legyen. Na már megint sírok :(