Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
szegény Tünde!!! remélem segít valami rajtad
na bánkódj! az apukák ilyenek. ripsz-ropsz orvosolják a probléámkat! lehet, hogy karácsonyi meglepi lesz :-)))
tényleg, hogy lehet az apróbb változások is sokat segítenek az ember hangulatán. én már alig várom a karácsonyi vásárt. imádok nézegetni miközben forraltbort / teát iszogat az ember. és ha még a hó is esik... :-))))
picit:(mintha autót járatnának, de ha alul megnyomom abbahagyja!és amíg nem volt benne akkor is így volt
Most ezektől kicsit feldobódtam:o) Olvastad, hogy elhagytam a gyűrűmet, annyira sajnálom:o((( De apu sunyin vigyorgott biztos vesz nekem másikat, mert tőle kaptam anno azt is.Ott van a képen az újjamon a nagy gyűrű:o((( Bruhahha:o(((Most sírok:oDD
jól van, köszi lányok, azt a sprét még lehet kipróbálom:)most mondjuk egy gyógyszeres csík van benne, este kell kivennem kíváncsi leszek:S
amugy bárhova megyünk ott semmi baja
nálunk nagyon szar a vizminőség a gyerek is folyton arcüreggyulladásos ha elmegy ezért nem megy már én meg pláne
Szerintem az orvos is azért mondta hogy várjatok akkor mert nem akar antibiotikumot felirni kismamának!Az igaz hogy vannak olyan esetek amikor kell antibiotikumot szedni,(én akkor sem szedem,van volt már belöle elég bajom),de hagyjuk meg a jogot az orvosnak hogy diagnosztizáljon és eldöntse,mennyire sulyos a helyzet!
Amúgy szerencsére ez egy magánúszi, ahova megyek a másiktól azért féltem nehogy összeszedjek valamit.Ezért kérdeztem mi a véleményed.
na akakor no para menj csk uszni:)
az nagyon jó!!!
én is akartam, csak valahogy elmaradódott. majd később bepótolom. :-)
és hogy van piciny lelked Jojjo???
Nem kérdeztem meg, de azt mondta kattanjak le a témáról, hogy görcsösen akarom ez egy lépés affelé, hogy elkezdek mozogni, mert amúgy is fáj folyton valamim a sok üléstől.
Mondta próbáljak meg nyugodt kiegyensúlyozott életet élni és elfogadni, ha jönni akar a baba majd jön, most effelé haladok.
dehogy:(azt mondta mivel minden oké szerinte, így megpróbálja a gyógyit..
Dehogy baj:o)
megyek aqua fitnessre anyut megfűztem jön velem:o))
Jojo és a doki mit mond az uszizásra?azt mondják jo az uszás amugy
Vannak olyan esetek azért, amikor muszáj antibiotikum, ezért azt mondom menj vissza nem normális, hogy búg a füled, amellett még iedegesítő is lehet és a hallásodat is károsíthatja.
Na ezt én sem értem!!!Töle ezt nem kérdezted meg?
de jó, hogy vagy!!! mesélj, mi újság Veled?
szoktam olvasgatni a babavárós naplód. nagyon szeretem. megnyugtat.
ugye nem baj?
én azt tanácsolnám hogy csak nagyon sürgös esetben nyulj antibotikumhoz,még akkor is ha nem vagy babás,pláne ha meg az vagy!Több kárt csinál mint hasznot!Nézz inkább valami homeopátiás szer után vagy kamillázz stb!
1hete zúgott a fülem kimosta, 2 napra rá hallásvizsgálat addigra már hallottam:)rendben volt..ma visszamentem az eredménnyel és mondtam h éjjel újrakezdte..megnézett, mindent rendben talált..és azt mondta ír fel gyógyit, én meg mondtam h lehet baba van, azt mondta akkor várunk és ha megjön akkor szednem kell..kezeli azt mondta..de ha mindent jónak lát, akkor minek gyógyi??:(
hová tüntetek csajok????? :-((((
:DDD!Valahol igaza van!Csak ök az orvosok,ök tanulták,az a durva hogy már némelyik szépségszalonban is csinálnak fülgyertyázást!
Lassan odalyukadunk ki h én is a szépségszalonban autóféltengelyt cserélek!:DDDDDDDDDDDDDDD
az audi spray nem antibiotikum. azt úgy reklámozzák 'modern kor fültisztítója'. keress rá a net-en. nekünk is van otthon.
a fülgyertya nekünk bejött a gyerek arcüreges volt és van és használjuk jo rá, de a legjobb a bioptron lámpa
hétfőn mosta ki, én most kipróbálnám, unszimpi most az antibiotikum:((
sziiijjjaaaa Jojjo :-))))))
igazából most kezdem elhinni, hogy van a pocakban
Mire kellene antibiotikum?
További ajánlott fórumok: