Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Hát ti beelőzhettek mert nálam most kimaradt ez a hónap!
de majd következő hónaptúl megint beszálok:-))))
Jaja! legyen az!
majd felváltva nyavajoghattok ki nek van jobban hányingere!
:-)))))))
Hát nincsen!
de mejdnem lett tavaly!
Az idei évem majd jobb lesz!
:-)))
Hát akkor kivánom Noémi hogy most helyezkedjen babóci!!!!!
:-)))))
Hát igen:) így meg mégjobb, hogy van akinek ugyanaz az időpont:))))
ezt a néhány napot kibirjuk...:)
Igen de a "jelekre" mint cicfájás sztem még bőven van idő.
Nekem mensi előtt nem naagyon szokott,de anno akkor kezdett el fájni amikor már meg kellett volna,h. jöjjön,nem hamarabb.
Izgi ez a várakozás..:)
Nemvészes, elviselhető. Akkor kellemetlenebb mikor szurkál,vagy hirtelen begörcsöl mert akkor nemkímél, de az is csak néhány másodperc utánna visszatér az alap érzéshez. de inkább arra gondolok hogy ez csak azért van mert meg fog jönni és "előhasfájásom"van:)) és így kellemesen csalódok ha nemjön meg:)
viszont a mellem nemfáj és nem is duzzadt, az csak mensi előtt párnappal szokott kínozni...ezt csak azért mondom mert sokaktól hallottam hogy az volt az első jelecske hogy fájt a cicijük
Nekem amugy előző terhességemnél az volt,h. olyan érzésem volt mindtha meg aakrna jönni,úgy görcsölt,de kb. a 10.hétig. Folyton azt hittem,h. gond van,de nem volt csak csinálta a helyet magának a babi:) Doki is mondta anno,h. ez is az egyik jele a terhességnek.
Na de igen a jöv. héten minden kiderül.
Amugy nem vészesen fáj csak érzed?
én is úgy terveztem hogy akkor veszek ha késik...
csak most ezzel a hasfájással nemtudom mitcsináljak. sztem megvárom a jovohetet hogy milesz és ha megjön ha nem ha fájnifog megyek orvoshoz
Sztem még korai ja..
Én csak akkor tervezem ha már késik...
Persze tök jó lenne már ott lenni:)
Bár igazad lenne:) nagyon örülnénk neki:)
Tényleg jól egymásra találtunk:) a mensink is nagyjából egyszerre van, egy évben születtünk:)) jókvagyunk:)
csak előnyben vagy mert már van egy babád:))
:) Nekem is így van..Nekünk van egy kilányunk így én tök örülnék a kisfiúnak:)
De mindegy mi lesz csak legyen!
Amugy én is 83-as vagyok és ezek szerint kb. 1x-re van a menzink,lehet azért hasonlitanak a jónás napok..
pontosan szokott jönni, hasonlóan mint neked. az utolso mensim máj.18án volt. 27-28 naposak a ciklusaim, van mikor 30-ra kicsuszik de az még belefér.)
a jónásom szerint kisfiam lenne májusra:) júniusra kislány.)
Hát igen:) kezdek hozzászokni a türelemhez:) remélem babucit terem:)))))
mult7en szerdán(28) vagy hogy volt pé-m. (szerintem, mert szoktam érezni egy kis pocifájás kíséretében)viszont ezzel szemben hétfőtől(26) elég erősen fáj a hasam...nemtudom miért..az ovuláció miatt már nemkéne mert azt csak 1-2 napig szoktam érezni...dehát már egy hete...
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?