Hólabda 2. recept

A Hólabda 2. hozzávalói:
6 db tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
6 evőkanál víz
1 cs. sütőpor
1-2 evk kakaópor

A krémhez:

1/2 l. tej
4 evőkanál liszt
20 dkg porcukor
1 cs. vaníliás cukor
1 db ráma margarin
kókuszreszelék

olvasztott csoki díszíteni


A Hólabda 2. elkészítési módja:
A hozzávalókat piskóta szerűen kikeverjük, majd megsütjük. Ha kihűlt, félbevágjuk. Közben elkészítjük a krémet: A lisztet a tejjel és a cukrokkal sűrűre főzzük. Amikor langyos hozzákeverjük a rámát. Kicsit hűlni hagyjuk, és megkenjük vele a lapot, majd kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Egyesével kívülről is bekenjük krémmel, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Kicsit hűtőbe rakjuk, majd az olvasztott csokival "lecsíkozzuk".


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hólabda 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook