Hol zajlik a láthatás? (beszélgetés)
TU-DOM ÉR-TEM FEL-FOG-TAM :D
Nem én vagyok az értetlen :D
NEM, te egy ostoba, önsajnálatban fuldokló exfeleség vagy, akinek semmi sem drága, hogy bosszút álljon!
Fogd már fel, hogy nincs az a bíróság, aki arra kötelezné az ex-ed, hogy a te otthonodban legyen a láthatás! Max - sok-sok hazugság és ármánykodás árán - azt érheted el, hogy egy semleges helyszínen találkozik a gyereked az apjával, persze nélküled.
Akkor elviszi a hegyekbe kirandulni. Pillangot bamulni, felhoket kergetni.
Egyebkent javaslom lelekbuvar felkereseset. Ha ennyire nem tudod feldolgozni, hogy nem kellesz neki (NEM a gyerek, hanem TE) akkor keress segitseget. A gyerekednek nagyon art, ha ferde lelek kornyezeteben van.
Azt hiszem, ez azért nem így működik, hogy "akarja"-e, vagy sem! Ők az exeddel egy pár. Eddig még minden elvált szülő gyereke bele tudott "szokni" az új helyzetbe. Általában az elhagyott fél az, aki nem akar(!) beleszokni az új helyzetbe.
Ha neked is lesz új társad és a gyereked őt sem akarja látni? Akkor hogyan oldod meg?
Az én fiamék is elváltak. A volt felesége is ilyen gondolkodású, mint te lehetsz. Ennek ellenére a gyerekek nagyon jól elvannak az új feleséggel. Az idő bebizonyította, hogy nem rossz teremtés. Ettől félsz?
Azon sem tépelődsz, hogy mit tegyél ha jön a cunami, hisz nem fenyeget ez a veszély.
Ezen mit agyalsz?
Téged nem zavar, hogy a saját gyerekedet teszed tönkre, csak azért, hogy pokollá tedd az ex-ed életét!
Nem könnyű elhagyottként túllépni a sérelmeken, de van egy közös GYEREKETEK. Próbáld az érdekeit nézni és nem a saját sérelmeidet dédelgetni!
Korábban ezt írtad egy fórumon:
"2 éves korátol mostanáig heti háromszor látta,el is vitte. De rájottem,hogy nem tesz neki jot,ha találkozik az uj novel is. Szeretném,ha megmaradna benne,hogy mi egy család vagyunk. . Szeretném,ha pszihologus bizonyítaná,hogy nem tesz neki jot,ha elviszi,sokkal inkább az jo neki,ha minket lát egyutt az apjával és nem azzal az idegen novel látja ot.De még mindig nem tudom,hogy mi szerint ítélik meg a láthatás gyakoriságát,mindenki mást válaszol."
A kérdésed felesleges, és felháborító a fentiekkel együtt!
Tiszta röhej vagy,ennyire unatkozol?
Istenem,de kár,hogy nem ismerem a férjedet,olyan szívesen felvilágosítanám a kis akcióidról!
Rájöttél, hogy nem tudod kötelezni napi láthatásra, hát más utat választottál?
Szomorú, hogy a gyűlölködésre megy el az életed :(
Remélem tudod, hogy bár mindenkivel kicseszel, de a gyerekednek ártasz a legtöbbet?
Tegyük fel,hogy abba hagyod ezt az elmebeteg dolgot,amit művelsz...
Pl.a gyereked érdekében!!!
Ebben az esetben,mi történne?
Látom sikerült hatni a gyerekre!
Miért fél tőle mit csinál vele?
Érdekes, eddig nem félt.
Csak te akartad, hogy ne találkozzanak.
Sikerült ezt beledumálni a gyerekbe?
További ajánlott fórumok:
- Gyerektartás fizetve, láthatás mégsincs.
- Lehet a gyermeket jogi úton kötelezni a láthatás betartására?
- Segítsetek légy szíves, gyermek láthatás témában, minden tanácsot elfogadok.
- Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt?
- Ha nem fizet az ex gyerektartást, visszavonható a gyerek láthatási joga?
- Mit tegyek? A "férjem" ittasan viszi a Lányunkat láthatásra, autóval!